Két körözött személyt fogtak egy nap alatt

Írta:  8200 Veszprém április 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrök mindkét körözött személyt előállították a városi rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították őket.

A veszprémi járőrök 2018. április 26-án 15 óra 33 perckor igazoltattak a város belterületén egy 56 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a helyi szabálysértési hatóság a férfi körözését rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg.

Egy személygépkocsival közlekedő 38 éves berhidai lakost pedig 2018. április 26-án 18 óra 55 perckor fogtak el a rendőrök Veszprém külterületén, aki ellen a Budai Központi Kerületi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Ezt már olvasta!?

Az átlagosnál melegebb volt a tél

A télvégi hideghullám ellenére ez a tél összességében enyhébb volt a szokásosnál. 

Testkamerákat tesztelnek a MÁV jegyvizsgálói

Idén augusztusig 53 kalauzt ért támadás.

Értékelhetjük a városvezetést

Indul az internetes szavazás az „Év polgármestere”, „Az év alpolgármestere” és az „Év jegyzője” díjakra. Győzzön Veszprém!

Kiürítették a Petőfi Színházat

Már fél órája tartott az előadás, amikor Oberfrank Pál színházigazgató félbeszakította a műsort kedd délelőtt. 

Börcsök Enikő első nagyszínpadi rendezése Veszprémben

2020. február 7-én pénteken, 19:00 órától tartják Börcsök Enikő Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész első nagyszínpadi rendezésének, Móricz Zsigmond Pillangó című szerelmi idilljének bemutatóját a Veszprémi Petőfi Színházban.

Bakony Média névjegykártya