Látványosan hívta fel magára a rendőrök figyelmét

Írta:  8200 Veszprém május 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ittasan, a forgalommal szemben egy veszprémi buszöbölben várakozott autójával. 

A járőrök 2018. május 6-án 0 óra 44 perckor Veszprém belterületén igazoltattak egy kislángi sofőrt, aki személygépkocsijával az egyik buszöbölben parkolt forgalommal szemben.

Az intézkedés során a 48 éves járművezetővel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a férfi nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel az Ajkai Rendőrkapitányság a járművezetéstől 2018. december 9-ig eltiltotta.

A sofőrt ezt követően előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Az alkoholszondás vizsgálat eredménye alapján a rendőrök a férfival szemben közigazgatási bírságot szabtak ki, az engedély nélküli vezetést pedig szabálysértési eljárás keretében vizsgálják.

Ezt már olvasta!?

Elismerés a gyors elfogásért

Jutalmat kaptak a rendőrök és egy szakgimnáziumi rendőr hallgató.

Hatékony, intenzív rajzoktatás

Eredeti, saját fejlesztésű magyar módszertan, mely mindkét agyféltekét fejleszti és szinkronban használja rajzolás közben.

Közel háromezren futottak

Az utóbbi idők legsikeresebb veszprémi futófesztiválját rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) szombat délelőtt.

Közösen keresték fel a nyugdíjasokat

A Veszprémi Rendőrkapitányság bűnmegelőzési előadója elkísérte a Cholnoky lakótelepen kézbesítő postást a körútjára kedden.

Elfogták a telefontolvajt

A tokban az áldozat személyes iratai is benne voltak.

Na-Bed