Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök Fotó: police.hu

Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az akció célja a gyorshajtók forgalomból történő kiszűrése és a passzív biztonsági eszközök használatának betartatása volt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018. május 8-án délután és este fokozott közlekedésrendészeti akciót tartottak a 8-as, a 77-es és a 84-es számú főútvonalakon. A kontroll célja elsődlegesen a gyorshajtók kiszűrésére terjedt ki, de a rendőrök ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát, a járművezetésre jogosító okmányok meglétét, azok érvényességét és vizsgálták a járművek műszaki állapotát is.

Az ellenőrzés során gyorshajtás miatt harminckét esetben közigazgatási bírságot, harmincnyolc alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök. A biztonsági öv használatának elmulasztása miatt három járművezetővel szemben alkalmaztak közigazgatási bírságot a járőrök.

Az elkövetkezendő hetekben ilyen és ehhez hasonló közlekedési akciókra számíthatnak a gépjárművezetők Veszprém megye útjain.

Ezt már olvasta!?

Tovább bővült a lakáspiac, folytatódott az áremelkedés

2016. I-III. negyedévében a használt lakások piacán 10 százalékos tiszta áremelkedés következett be a megelőző év átlagos árszintjéhez képest.

Hamarosan nyit a Dinó Park

A Veszprémi Állatkert a közösségi oldalán engedett betekintést, miként kerülnek vissza a dinók a helyükre.

Egy nap alatt három ittas vezetőt fogtak el

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a szolgálatot ellátó állomány tizenegy személyt fogott el.

Öt év alatt 134 ezerrel csökkent Magyarország népessége

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán ismertetett adatai szerint tavaly október 1-jén 9 millió 803 ezer 837-en éltek az országban.

Így ajánlatos elindítani az autót a kemény hidegben!

Tévhit, hogy sokáig kell álló helyzetben járatni a motort.

Na-Bed