Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök Fotó: police.hu

Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az akció célja a gyorshajtók forgalomból történő kiszűrése és a passzív biztonsági eszközök használatának betartatása volt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018. május 8-án délután és este fokozott közlekedésrendészeti akciót tartottak a 8-as, a 77-es és a 84-es számú főútvonalakon. A kontroll célja elsődlegesen a gyorshajtók kiszűrésére terjedt ki, de a rendőrök ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát, a járművezetésre jogosító okmányok meglétét, azok érvényességét és vizsgálták a járművek műszaki állapotát is.

Az ellenőrzés során gyorshajtás miatt harminckét esetben közigazgatási bírságot, harmincnyolc alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök. A biztonsági öv használatának elmulasztása miatt három járművezetővel szemben alkalmaztak közigazgatási bírságot a járőrök.

Az elkövetkezendő hetekben ilyen és ehhez hasonló közlekedési akciókra számíthatnak a gépjárművezetők Veszprém megye útjain.

Ezt már olvasta!?

Megérkezett a Rio de Janeiro államban lévő Paratyba az olimpiai láng - adta hírül a Nemzetközi Olimpiai Bizottság hivatalos honlapja.

Javítják a leromlott állapotú útburkolatokat

Megkezdődnek az éves út- és járdafelújítások Veszprémben. Itt a lista, milyen szakaszokon kell emiatt forgalomkolátozásokra számítani.

Szakképzési tanévzáró

Minél előbb eredményeket kell felmutatni a szakképzés területén, mert a szakemberhiány már most is problémát okoz az országban.

Egy régi emlék tűnik el Székesfehérváron

Bontják az ország egyetlen áthidalásos szerkezetű, 1954-ben épült vasúti irányítótornyát a székesfehérvári vasútállomáson. Videó.

Összetartó a tacsis közösség

Második alkalommal rendezték meg a Tacsi talit Veszprémben. Idén már Budapestről is érkeztek vendégek.

Na-Bed