Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök Fotó: police.hu

Fokozott ellenőrzést tartottak a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 11 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az akció célja a gyorshajtók forgalomból történő kiszűrése és a passzív biztonsági eszközök használatának betartatása volt.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2018. május 8-án délután és este fokozott közlekedésrendészeti akciót tartottak a 8-as, a 77-es és a 84-es számú főútvonalakon. A kontroll célja elsődlegesen a gyorshajtók kiszűrésére terjedt ki, de a rendőrök ellenőrizték a passzív biztonsági eszközök használatát, a járművezetésre jogosító okmányok meglétét, azok érvényességét és vizsgálták a járművek műszaki állapotát is.

Az ellenőrzés során gyorshajtás miatt harminckét esetben közigazgatási bírságot, harmincnyolc alkalommal helyszíni bírságot szabtak ki a rendőrök. A biztonsági öv használatának elmulasztása miatt három járművezetővel szemben alkalmaztak közigazgatási bírságot a járőrök.

Az elkövetkezendő hetekben ilyen és ehhez hasonló közlekedési akciókra számíthatnak a gépjárművezetők Veszprém megye útjain.

Ezt már olvasta!?

1,9 százalékkal nőttek az árak februárban

Jjanuárhoz viszonyítva 0,2 százalékkal nőttek az árak.

Olvasókert a könyvtár előtt

Az Eötvös Károly Megyei Könyvtár szervezésében újranyílik az Olvasókert a Színházkertben.

Most kell útnak indulnia? Itt van néhány jó tanács

Az idei téli szezonban nem szoktunk hozzá a fagyos, havas körülmények között történő vezetéshez. Itt van néhány jó tanács, hogy biztonságosan meg is érkezzen a uticéljához.  

Harminc négyzetméteren csaptak fel a lángok

Építési és egyéb anyag, hulladék égett harminc négyzetméteren egy nagy területen, jelenleg építés alatt álló kétszintes épületben a hajmáskéri Iskola utcában. 

Házhozmenő szelektív hulladékgyűjtés

Megkezdődött a hulladékgyűjtő edények kiosztása. A lakosság számára a többletszolgáltatás nem jár külön költséggel.

Na-Bed