Pár órán belül efogták a robogó tolvajt

Írta:  8200 Veszprém május 14 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök öt órán belül előállították a helyi kapitányságra a 26 éves férfit.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. május 13-án arról, hogy közel százezer forint értékű segédmotor-kerékpárját egy veszprémi társasház elől eltulajdonították.

Az ügyben folytatott adatgyűjtés során egy 26 éves helyi lakos került a rendőrség látókörébe, akit 2018. május 13-án 18 óra körül egy veszprémi hipermarket parkolójában igazoltattak.

A rendőrök a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor elmondta, hogy az ellopott robogót egy erdős-bokros területen rejtette el. A nyomozók a segédmotor-kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A veszprémi rendőrök a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatják.

Ezt már olvasta!?

A magyarok többsége szívesen dolgozna otthonról

Otthon dolgozva az ember időt spórol meg - gondolják sokan. 

Interneten vásárol? Ez fontos lehet!

Az életükkel játszanak a gyalogosok a belvárosban

A kettős körforgalom építése kerülőre kényszeríti a gyalogosokat az OTP előtt, de sokan inkább a veszélyesebb utat választják az aluljáró helyett. 

Gazdaságosabb üzemeltetésre számítanak

Az energiahatékonysági fejlesztések során Veszprémben hat, Pápán és Tapolcán három-három, míg Balatonfüreden egy közintézmény esetében történik valemilyen felújítás.

Befejeződött kedden Buda legforgalmasabb csomópontja, a Széll Kálmán tér rekonstrukciója - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-vel.

Na-Bed