Pár órán belül efogták a robogó tolvajt

Írta:  8200 Veszprém május 14 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök öt órán belül előállították a helyi kapitányságra a 26 éves férfit.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2018. május 13-án arról, hogy közel százezer forint értékű segédmotor-kerékpárját egy veszprémi társasház elől eltulajdonították.

Az ügyben folytatott adatgyűjtés során egy 26 éves helyi lakos került a rendőrség látókörébe, akit 2018. május 13-án 18 óra körül egy veszprémi hipermarket parkolójában igazoltattak.

A rendőrök a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor elmondta, hogy az ellopott robogót egy erdős-bokros területen rejtette el. A nyomozók a segédmotor-kerékpárt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának.

A veszprémi rendőrök a lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a gyanúsított őrizetbe vétele mellett folytatják.

Ezt már olvasta!?

Véradásra hív a Magyar Vöröskereszt

A vártnál kevesebben adtak vért január első két hetében.

A mosdóban készített felvételeket egy kislányról ez a férfi

A keresett férfi kora 20-25 év körüli, magassága 175-185 centiméter, vékony testalkatú, egyenes testtartású, haja rövidre nyírt, sötét. Videó készült róla.

Ötödik alkalommal keresik a mindennapok hőseit

Idén is 4+1 tevékenységi körben – egészségügy, tűzoltó/katasztrófavédelem, rendőr, szociális munkás – lehet leadni a szavazatokat.

A tüzek negyede elektromos tűz

Mit tegyünk, ha már megtörtént a baj?

Hármas karambol Csesznek térségében

Két személyautó és egy kamion ütközött Csesznek közelében. Nem sérült meg senki a balesetben.

Na-Bed