Holtan találták meg a sólyi kislányt

Írta:  8200 Veszprém május 19 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 8 éves sólyi kislány halálának körülményeit a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. május 18-án 21 óra 41 perckor tett bejelentést egy 8 éves kislány édesapja gyermeke eltűnése miatt.

A rendőrség a társszervek bevonásával azonnal megkezdte a gyermek felkutatását, akinek a holttestét 2018. május 19-én 2 óra 33 perckor Királyszentistván közelében találták meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást és nagy erőkkel folytatja a nyomozást.

Ezt már olvasta!?

A reggeli és a délutáni sportolás előrébb állítja a test biológiai óráját

A sportolás csökkenti a jetlag, az éjszakai műszak és más, a test belső biológiai óráját megzavaró hatásokat.

Vendégházban laktak, de fizetni nem akartak

Egy idős házaspár szerette volna minél alacsonyabb költségvetésből megoldani a kirándulást.

Újra fizetni kell a köztéri parkolásért szerdától

A veszélyhelyzet megszüntetéséről szóló törvény elfogadásával Magyarország településein, így Veszprémben is megszűnik az ingyenes parkolás lehetősége.

Különleges koprodukcióban készül az Isten pénze

Egyedülálló vállalkozásként a Veszprémi Petőfi Színház és a Székesfehérvári Vörösmarty Színház koprodukcióban mutatja be a népszerű musicalt.

Zárlat alatt a Badacsony-hegy szőlőbetegség miatt

A teljes Badacsony-hegy zárlatát rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a szőlő aranyszínű sárgaság betegség miatt.

Bakony Média névjegykártya