Illusztráció Illusztráció

Nyolc ittas járművezetőt fogtak

Írta:  8200 Veszprém május 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hét embert állítottak elő az elmúlt 24 órában a megyében, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 20-án 11 óra körül Balatonfűzfő belterületén állítottak meg egy gépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a budapesti sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ellene büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további hét járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

Lemondott Kálomista Gábor

Lemondott Kálomista Gábor, a veszprémi férfi kézilabdaklubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója azután, hogy a magyar csapat kilencgólos előnyről elveszítette vasárnap a Bajnokok Ligája döntőjét.

Állatkínzás miatt kell felelnie

Állatkínzás vétség elkövetése miatt indult nyomozás vizsgálatát fejezték be a balatonalmádi rendőrök egy 69 éves veszprémi férfival szemben.

Az országon átvonuló vihar miatt már kedd reggelig számos bejelentés érkezett a katasztrófavédelemhez.

Veszprém is megjelenik regényeiben

Szélesi Sándor (Anthony Sheenard) író, forgatókönyvíró, szerkesztő volt a vendége kedden este az Utas és holdvilág antikváriumnak.

A nemzeti együttes a tervek szerint 15 órakor indul haza Nizzából és várhatóan 17 órára ér Budapestre.

Na-Bed