Illusztráció Illusztráció

Nyolc ittas járművezetőt fogtak

Írta:  8200 Veszprém május 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hét embert állítottak elő az elmúlt 24 órában a megyében, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 20-án 11 óra körül Balatonfűzfő belterületén állítottak meg egy gépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a budapesti sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ellene büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további hét járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

Amit a szabadtéri égetésről tudni kell!

Az idei évben eddig már közel harminc esetben avatkoztak be száraz fű és nádas tűznél Veszprém megyében a tűzoltók.

Ismét Kockanapok Veszprémben

Veszprémbe érkezik újra a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház rengeteg újdonsággal most hétvégén. 

Kiállítás a cselekvő emberekről

A Jószolgálat-díj 2018/19-es évadának első vidéki állomására, Veszprémbe érkezett a díjazottakat bemutató vándor-kiállítás.

A második helyet szerezték meg a veszprémi kézisek

A Veszprém 27-24-re kikapott az észak-macedón Vardar Szkopje csapatától a férfi kézilabda Bajnokok Ligája vasárnapi fináléjában, a kölni négyes döntő második játéknapján.

Az Aldi visszahívta Gardenline függőszékét

Az Aldi Magyarország elővigyázatosságból visszahívta a Gardenline lábtámasszal ellátott függőszékét - közölte az áruházlánc a honlapján hétfőn.

Na-Bed