Illusztráció Illusztráció

Nyolc ittas járművezetőt fogtak

Írta:  8200 Veszprém május 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hét embert állítottak elő az elmúlt 24 órában a megyében, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 20-án 11 óra körül Balatonfűzfő belterületén állítottak meg egy gépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a budapesti sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ellene büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további hét járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

2017. június 27., Sopron.

Rengeteg balesetet okozott az eső

Több közúti közlekedési baleset is történt csütörtök délután a megyében. Pétfürdőnél frontálisan ütközött két személyautó.

Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelte bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Nagyon korán érkezett a vírus

Már november elején voltak olyan európai országok, ahol megkezdődött a vírus cirkulációja.

Átadták Veszprém megye első kormányablak buszát

A megyében harminc kistelepülés mintegy 11 ezer lakója számára könnyíti majd meg a helyiek ügyintézését az új kormányablak busz.

Na-Bed