Illusztráció Illusztráció

Nyolc ittas járművezetőt fogtak

Írta:  8200 Veszprém május 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hét embert állítottak elő az elmúlt 24 órában a megyében, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában hat személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. május 20-án 11 óra körül Balatonfűzfő belterületén állítottak meg egy gépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a budapesti sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív értéket mutatott. A rendőrök a férfit előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, ellene büntetőeljárás indult.

A fenti eseten túl további hét járművezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

Prága a legnépszerűbb húsvéti úti cél, Budapest a negyedik

Hajdúszoboszló, Eger, Hévíz, Siófok és Gyula, illetve Róma, Párizs és Velence szállásai iránt érdeklődnek legnagyobb arányban a magyar utazók.

Alvás közben fosztotta ki áldozatát

A 33 éves, Veszprémben élő B. A. több alkalommal lopással is próbálkozott üzletekben.

Bemutatkozott a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém

Nyílt klubülést tartott Veszprémben a Rotary Club Balatonfüred-Veszprém a napokban. Bemutatták a Rotary értékteremtő világszervezetét és a helyi klub munkáját.

Legyen élmény a tanulás!

Nem csak a fizikai valóságban kell, hogy épüljenek az iskolák, hanem a benne tanuló növendékeknek is kell, hogy szellemben, lélekben épüljenek.

Kétezer ember hiányzik a megyei munkaerőpiacról

Ismét reflektorfénybe állította a megye gazdaságát a TOP100+200 kiadvány, amely a fejlesztési irányokra is rávilágított.

Na-Bed