Jogosulatlanul gyűjtöttek adományokat Veszprémben Fotó: police.hu

Jogosulatlanul gyűjtöttek adományokat Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém május 26 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást a veszprémi rendőrök annak a két férfinak az ügyében, akik engedély nélkül adományokat gyűjtöttek.

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. január 23-án arról, hogy két férfi adománygyűjtésre hivatkozva kéreget egy veszprémi áruházban. A járőrök egy 36 és egy 22 éves román állampolgárt állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók tíz rendbeli, a megyeszékhelyen és Győrött található bevásárlóközpontokban elkövetett bűncselekményt derítettek fel, melyek során a sértettektől összesen több mint ötvenezer forintot csaltak ki az elkövetők.

A két férfival szemben csalás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a veszprémi rendőrök a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezt már olvasta!?

Interneten vásárol? Ez fontos lehet!

Eegyebek mellett a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, így Szarajevó is az új úticélok között van, valamint több járatot sűrítenek a nyáron.

Balesettel indult a vasárnap

Három jármű ütközött Herend és Városlőd között a 8-as számú főúton.

Még egy hónapig lehet fizetni a régi 2000 és 5000 forintos bankjegyekkel

Július végén a Magyar Nemzeti Bank bevonja a forgalomból azokat.

Nem kizárt, hogy a támadást tömegrendezvényen hajtják végre, így például a szilveszteri utcabálon.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika