Egy éjszaka kétszer fogták el a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ittasan, lejárt vezetői engedéllyel tilos helyen parkolt egy 62 éves veszprémi nő, majd ellenkező irányból egy egyirányú utcába hajtott.

A járőrök 2018. május 27-én az esti órákban Veszprém belterületén igazoltattak egy járművezetőt, aki személygépkocsijával az autóbuszöbölben parkolt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 62 éves veszprémi nő vezetői engedélyének orvosi érvényessége lejárt és a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott. A sofőrt további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd szabadon bocsátották.

A járőrök ezt követően fél órával később arra lettek figyelmesek, hogy a korábban előállított személy egy egyirányú utcába hajt be gépkocsijával az ellenkező irányból. Ismét igazoltatták a 62 éves nőt, akivel szemben a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki és ellene feljelentést kezdeményeztek.

Ezt már olvasta!?

A jövő hét a VEN-ről szól a városban

Számos újdonságot tartogat a 27. Veszprémi Egyetemi Napok április 24. és 30. között.

Vasárnap reggelre kifehéredhet a táj

A jövő hét elején pedig a kemény fagyok is visszatérnek.

Megteltek a strandok

A nyáriasan meleg idő sokakat bátorított, hogy megfürödjenek a Balatonba.

Fiatalok loptak szerszámgépeket

Két órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 19 éves nőt, valamint fiatalkorú és gyermekkorú társát a veszprémi rendőrök.

Hosszú út a gyógyulás folyamata

A baleseti oxigénhiányos gyerekek gyógyulását tűzte ki célul a Hajrá Peti! Alapítvány.

Na-Bed