Egy éjszaka kétszer fogták el a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ittasan, lejárt vezetői engedéllyel tilos helyen parkolt egy 62 éves veszprémi nő, majd ellenkező irányból egy egyirányú utcába hajtott.

A járőrök 2018. május 27-én az esti órákban Veszprém belterületén igazoltattak egy járművezetőt, aki személygépkocsijával az autóbuszöbölben parkolt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 62 éves veszprémi nő vezetői engedélyének orvosi érvényessége lejárt és a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott. A sofőrt további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd szabadon bocsátották.

A járőrök ezt követően fél órával később arra lettek figyelmesek, hogy a korábban előállított személy egy egyirányú utcába hajt be gépkocsijával az ellenkező irányból. Ismét igazoltatták a 62 éves nőt, akivel szemben a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki és ellene feljelentést kezdeményeztek.

Ezt már olvasta!?

Csütörtökön tartják Tóth Loon búcsúztatását

A Veszprémi Petőfi Színház művészét csütörtökön helyezik végső nyugalomba a Vámosi úti temetőben. 

Kiemelten fontosak az útfejlesztések

Továbbra is elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden tervezett veszprémi fejlesztés megvalósuljon - reagált a kormány döntésére Porga Gyula polgármester.

Új globális hulladékkezelési stratégiát hirdetett a Coca-Cola

Új globális hulladékkezelési stratégiát hirdetett pénteken a Coca-Cola, a világ legnagyobb üdítőital-gyártója.

Erdő Péter: a szabadság alapja az ember méltósága

Húsvéttól egészen az ötven nappal későbbi pünkösdig a Jézus feltámadása feletti örömről szól az egyházi liturgia.

Teljesen lezárták a 73-ast Csopak közelében

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion az út széli árokba hajtott a 73-as számú főút 3. kilométerszelvényében csütörtök este.

Na-Bed