Egy éjszaka kétszer fogták el a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ittasan, lejárt vezetői engedéllyel tilos helyen parkolt egy 62 éves veszprémi nő, majd ellenkező irányból egy egyirányú utcába hajtott.

A járőrök 2018. május 27-én az esti órákban Veszprém belterületén igazoltattak egy járművezetőt, aki személygépkocsijával az autóbuszöbölben parkolt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 62 éves veszprémi nő vezetői engedélyének orvosi érvényessége lejárt és a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott. A sofőrt további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd szabadon bocsátották.

A járőrök ezt követően fél órával később arra lettek figyelmesek, hogy a korábban előállított személy egy egyirányú utcába hajt be gépkocsijával az ellenkező irányból. Ismét igazoltatták a 62 éves nőt, akivel szemben a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki és ellene feljelentést kezdeményeztek.

Ezt már olvasta!?

Háromnapos országos sebességmérő akciót kezd a rendőrség

Augusztus 23. és 25. között a megengedett legnagyobb sebesség megtartását vizsgálják.

Mi lesz a fiatalokkal?

A 18-40 éves korosztályban minden harmadik ember gondolkodik azon, hogy más országban folytatja az életét. 

Példaértékű szakmai munka

A gyermekgyógyászat területén végzett példaértékű szakmai munkája elismeréseként Dr. Papp Béla István Perlaky-díjat vehetett át. 

Szombaton Bereczki Zoltán, az MDC és Radics Gigi lép a Napsugár strand színpadára.

Na-Bed