Egy éjszaka kétszer fogták el a rendőrök

Írta:  8200 Veszprém május 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ittasan, lejárt vezetői engedéllyel tilos helyen parkolt egy 62 éves veszprémi nő, majd ellenkező irányból egy egyirányú utcába hajtott.

A járőrök 2018. május 27-én az esti órákban Veszprém belterületén igazoltattak egy járművezetőt, aki személygépkocsijával az autóbuszöbölben parkolt. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a 62 éves veszprémi nő vezetői engedélyének orvosi érvényessége lejárt és a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredményt mutatott. A sofőrt további mintavétel céljából előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd szabadon bocsátották.

A járőrök ezt követően fél órával később arra lettek figyelmesek, hogy a korábban előállított személy egy egyirányú utcába hajt be gépkocsijával az ellenkező irányból. Ismét igazoltatták a 62 éves nőt, akivel szemben a rendőrök közlekedési szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki és ellene feljelentést kezdeményeztek.

Ezt már olvasta!?

A Nébih megkezdte a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzést

Elsősorban a nyári rendezvényekhez és az idegenforgalmi szempontból frekventált helyekhez kötődő élelmiszer-forgalmazást, vendéglátást ellenőrzik.

Megduplázza kapacitását a veszprémi Prospektus Nyomda

A fejlesztés összesen a 446 millió forintba kerül.

20 éves a Tourinform Veszprém

A veszprémi Tourinform iroda a város arca, hiszen az ideérkező turista az első mosolyt itt kapja.

Díjköteles lett a székesfehérvári elkerülő új szakasza

A 3,5 tonna feletti össztömegű járműveknek kell fizetni.

Na-Bed