Ügyintézés helyett lopott

Írta:  8200 Veszprém május 31 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elkövető benyitott egy irodába, ahol egy női táskát talált, benne egy pénztárcával, amit magával vitt.

A balatonalmádi rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, egy 41 éves litéri férfit.

Az eljárás adatai szerint a litéri polgármesteri hivatalba ment egy helyi lakos ügyintézés céljából. Az épület földszintjén az ügyfélfogadási idő kezdete előtt benyitott egy irodába, ahol egy női táskát talált, benne egy pénztárcával, amit magával vitt. Az eltulajdonított pénztárcával közeli otthonába sietett, ahol elrejtette azt a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A helyi körzeti megbízott és járőrtársa az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 41 éves litéri lakost. A kiérkező nyomozók a férfinál végzett házkutatás során megtalálták egy párnahuzatban a lopott készpénzt, míg a pénztárca az iratokkal építési törmelék alá volt elrejtve a fürdőszobában.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon lopás vétség elővetésének megalapozott gyanújával indult büntetőeljárás a férfival szemben. A sértettnek visszaadták a rendőrök a pénztárcát, az iratokat és a készpénzt hiánytalanul.

Ezt már olvasta!?

Családi ház tetőszerkezete égett szerda hajnalban

Négyen menekültek ki Gyulafirátóton, a Bosnyákárok utcában található házból.

A versenyhivatal 10 millió forintra bírságolta a Media Marktot

Megtévesztő és hiányos reklámok miatt 10 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) a Média Marktot.

Anticiklon okoz sok-sok napsütést

Szerdán a több órás napsütés mellett gomolyfelhők jelennek meg az égen, csapadék nélkül. 

Lezárták a Felsőörs felé vezető útszakaszt

Összeütközött egy kisteherautó és egy gépkocsi szerda délelőtt Veszprém megyében, a Veszprém és Felsőörs közötti úton, Felsőörs közelében. 

A november 6-án rajtoló Vendée Globe földkerülő vitorlásverseny előtt ezen a hétvégén Fa Nándor ismét megrendezi a Mol-TBS Nagydíj Balaton-kerülő viadalt.

Na-Bed