Ügyintézés helyett lopott

Írta:  8200 Veszprém május 31 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elkövető benyitott egy irodába, ahol egy női táskát talált, benne egy pénztárcával, amit magával vitt.

A balatonalmádi rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, egy 41 éves litéri férfit.

Az eljárás adatai szerint a litéri polgármesteri hivatalba ment egy helyi lakos ügyintézés céljából. Az épület földszintjén az ügyfélfogadási idő kezdete előtt benyitott egy irodába, ahol egy női táskát talált, benne egy pénztárcával, amit magával vitt. Az eltulajdonított pénztárcával közeli otthonába sietett, ahol elrejtette azt a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A helyi körzeti megbízott és járőrtársa az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 41 éves litéri lakost. A kiérkező nyomozók a férfinál végzett házkutatás során megtalálták egy párnahuzatban a lopott készpénzt, míg a pénztárca az iratokkal építési törmelék alá volt elrejtve a fürdőszobában.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon lopás vétség elővetésének megalapozott gyanújával indult büntetőeljárás a férfival szemben. A sértettnek visszaadták a rendőrök a pénztárcát, az iratokat és a készpénzt hiánytalanul.

Ezt már olvasta!?

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal a második negyedévben is minősítette a cégjegyzékbe bejegyzett és áfa-regisztrált adóalanyokat.

Minden hajléktalannak jut hely

Az ellátórendszer felkészült az idei télre.

Az emeléssel a gázolaj átlagára 357-358 forintra, a benziné 346-347 forintra nő.

Átadták a 8-as főút megújult várpalotai szakaszát

A mintegy 600 millió forint értékű beruházás során az inotai vasúti híd és a város Veszprém felőli határa között öt kilométeren végeztek burkolatmegújítást.

Gyurcsány Ferenc: Állítsuk meg Brüsszelt! Ebben a tempóban nem érjük utol!

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke tartott lakossági fórumot Veszprémben csütörtök délután.

Na-Bed