Ügyintézés helyett lopott

Írta:  8200 Veszprém május 31 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elkövető benyitott egy irodába, ahol egy női táskát talált, benne egy pénztárcával, amit magával vitt.

A balatonalmádi rendőrök a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, egy 41 éves litéri férfit.

Az eljárás adatai szerint a litéri polgármesteri hivatalba ment egy helyi lakos ügyintézés céljából. Az épület földszintjén az ügyfélfogadási idő kezdete előtt benyitott egy irodába, ahol egy női táskát talált, benne egy pénztárcával, amit magával vitt. Az eltulajdonított pénztárcával közeli otthonába sietett, ahol elrejtette azt a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A helyi körzeti megbízott és járőrtársa az adatgyűjtés eredményeként azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 41 éves litéri lakost. A kiérkező nyomozók a férfinál végzett házkutatás során megtalálták egy párnahuzatban a lopott készpénzt, míg a pénztárca az iratokkal építési törmelék alá volt elrejtve a fürdőszobában.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányságon lopás vétség elővetésének megalapozott gyanújával indult büntetőeljárás a férfival szemben. A sértettnek visszaadták a rendőrök a pénztárcát, az iratokat és a készpénzt hiánytalanul.

Ezt már olvasta!?

Egy év múlva kezdődhet meg az uszoda építése

Bienerth Oszkár, a Magyar Úszó Szövetség elnöke járt Veszprémben csütörtökön, hogy megismerje a városunkban folyó munkát és tájékozódjon a jövőről.

Gyorsabb, hatékonyabb tankerületek

Az állam, az önkormányzatok, a pedagógusok és a diákok közös ügye az oktatás.

Kiváló veszprémi eredmények a Diákolimpia Torna döntőjében

A két nap során összesen 720 gyerek, vagyis 120 csapat versenyzett.

A Baranya megyei Oldról életveszélyes állapotban szállítottak kórházba a babát.

Itt a bizonyíték, Veszprém világváros

A megyeszékhely egyes részein gyakori vendég volt a köd szombaton, máshol szinte semmi nem zavarta a napsütést.

Na-Bed