Figyeljünk a bringásokra! Fotó: police.hu

Figyeljünk a bringásokra!

Írta:  8200 Veszprém június 16 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közlekedésbiztonsági délelőttöt tartottak a rendőrök a veszprémi általános iskolásoknak.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Városi Balesetmegelőzési Bizottsága 2018. június 15-én 10 órától a Deák Ferenc Általános Iskola diákjainak tartott közlekedésbiztonsági foglalkozásokat. A rendezvény célja az volt, hogy a gyerekeket felkészítsék a nyári szünidő alatt a közlekedésben rájuk leselkedő veszélyekre

Adamovics László rendőr alezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője a szabályos közlekedésről tartott előadást a diákoknak. Közben egy helyi kerékpáros szaküzlet munkatársai minden tanuló kerékpárjának műszaki állapotát, illetve a kötelezően előírt felszerelésének meglétét megvizsgálták, a kisebb műszaki hibákat pedig azonnal orvosolták.

Az előadás után egy túrára indultak a rendőrökkel a kerékpárral érkező gyerekek. A résztvevők a gyakorlatban is megtapasztalhatták, hogy a gyalog- és kerékpárút baloldali aszfaltrészén kell a kétkerekű járművel közlekedni, ha a jobboldali részt a gyalogosok részére jelölték ki. A számos közlekedési szituációt tartalmazó útvonal bejárása fontos ismereteket közvetített számukra, amelyek hozzájárulhatnak a gyerekek nyári balesetmentes közlekedéséhez. 

Ezt már olvasta!?

Rászorulóknak ajándékoztak fenyőfát

Összesen ötven család karácsonyát tette boldogabbá egy vállalkozás. 

Nem a NAV kér személyes adatot telefonon!

Egy adózó bejelentése szerint valaki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nevében telefonál és bankszámla-adatokat kér. 

500 tő cannabis egy veszprémi bérelt irodában

A gyanúsított elkapásáról videó is készült. 

Az összforgalom meghaladta a 192 milliárd forintot. A számítástechnikai szektor csökkent.

Na-Bed