Ellenőrzés a Balaton északi partján Fotó: police.hu

Ellenőrzés a Balaton északi partján

Az akció során több mint ötszáz járművet ellenőriztek a Veszprém megyei rendőrök.

A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság munkaprogramja alapján regionális szintű fokozott ellenőrzést végeztek a rendőrök Tapolcán, Balatonfüreden és Balatonalmádiban 2018. június 15-én 15 órától 20 óráig.

Több mint ötszáz járművet állítottak meg és ellenőriztek, 339 sofőrrel szemben alkalmaztak légalkoholmérő készüléket, melynek eredményeként járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt egy gépkocsivezetővel szemben büntető feljelentéssel éltek. A járőrök tizennyolc közlekedővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, öt esetben gyorshajtás, hét esetben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A fokozott ellenőrzés célja az érintett régión belüli koncentrált bűnügyi, közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, idegenrendészeti ellenőrzés volt, amely az elkövetkezendő hetekben tovább folytatódik.

Ezt már olvasta!?

Ünnepélyes állománygyűlés tűzoltónap alkalmából

Ünnepélyes állománygyűlés keretében emlékezett meg a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltók védőszentjéről, Szent Flóriánról. 

Balesetek a szerda reggeli órákban

Csopakon és Pápa határában kellett intézkedni a rendőröknek szerdán reggel. 

Tartósan vízhiányos időszakot hirdetett a belügyminiszter

A belügyminiszter augusztus 15-i kezdőnappal kihirdette az úgynevezett tartósan vízhiányos időszakot. 

Logisztikai központot épít Veszprémben a Penny

Veszprémben építi meg az ország harmadik logisztikai központját a Penny Market. Az ünnepélyes ásonyom ünnepséget szerdán délelőtt tartották meg.

Még több adózónak készít szja-bevallási tervezetet a NAV

Idén a NAV már mindenkinek elkészíti szja-bevallási tervezetét, akiről kifizetői, munkáltatói adattal rendelkezik.

Na-Bed