Ellenőrzés a Balaton északi partján Fotó: police.hu

Ellenőrzés a Balaton északi partján

Az akció során több mint ötszáz járművet ellenőriztek a Veszprém megyei rendőrök.

A Balatoni Közbiztonsági Koordinációs Bizottság munkaprogramja alapján regionális szintű fokozott ellenőrzést végeztek a rendőrök Tapolcán, Balatonfüreden és Balatonalmádiban 2018. június 15-én 15 órától 20 óráig.

Több mint ötszáz járművet állítottak meg és ellenőriztek, 339 sofőrrel szemben alkalmaztak légalkoholmérő készüléket, melynek eredményeként járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt egy gépkocsivezetővel szemben büntető feljelentéssel éltek. A járőrök tizennyolc közlekedővel szemben helyszíni bírságot szabtak ki, öt esetben gyorshajtás, hét esetben a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A fokozott ellenőrzés célja az érintett régión belüli koncentrált bűnügyi, közrendvédelmi, közlekedésrendészeti, idegenrendészeti ellenőrzés volt, amely az elkövetkezendő hetekben tovább folytatódik.

Ezt már olvasta!?

Megújulnak a 2000 és az 5000 forintos címletű bankjegyek

Az új bankók november 15-étől válnak törvényes fizetőeszközzé.

Faro, Hannover, Bergen és Lamezia Terme is elérhetővé válik Budapestről.

Még egy esős nap

Kedden a felettünk elhelyezkedő magassági hidegcseppnek köszönhetően marad a borongós idő, többszöri esővel, záporesővel. 

Forgalomkorlátozás az Ady utcában

Veszprém Kertvárosban a csapadékcsatorna építési munkák a Viola utca és az Ady Endre utca kereszteződésében folytatódnak.

A testvérétől lopott telefont

A töltőre helyezett mobiltelefont lopta el testvérétől B. C.

Na-Bed