Erősebb rendőrségi jelenlét a vasútállomáson Fotó: police.hu

Erősebb rendőrségi jelenlét a vasútállomáson

Írta:  8200 Veszprém június 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök csütörtökön birtokba vehették a megyeszékhely vasútállomásán kialakított körzeti megbízotti irodát.

Ünnepélyes keretek között 2018. június 28-án délután Lukács György, a MÁV pályavasúti területi igazgatója átadta Pálmann László rendőr ezredesnek, a Veszprémi Rendőrkapitányság kapitányságvezető helyettesének a két szervezet együttműködésének köszönhetően létesített körzeti megbízotti iroda kulcsát a megyeszékhelyi vasútállomás várótermében. Az átadón beszédet mondott dr. Kökényesi Antal, a MÁV biztonsági főigazgatója és dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

A beszédekben elhangzott, hogy a körzeti megbízotti iroda létesítésével a rendőrség a Veszprémbe vonattal érkező és távozó utasok valamint a pályaudvaron dolgozók szubjektív biztonságérzetének növelését tűzte ki célul. Az iroda továbbá alkalmas arra, hogy a vasútállomás területén és környékén szolgálatot teljesítő rendőrök ott végezzék ügyfeldolgozó tevékenységüket és fogadják a hozzájuk forduló állampolgárokat.

Ezt már olvasta!?

Ünnepi programkínálattal készül karácsonyra a veszprémi Pannon Várszínház

A családokat megszólító előadásokkal várja a nézőket az ünnepi időszakban a veszprémi Pannon Várszínház.

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Tűzifát kínált eladásra a világhálón

A vevő kifizette a közel százezer forintot, a teljesítés azonban elmaradt. Az internetes vásárlás veszélyeire figyelmeztet a rendőrség. 

A Cinema City nem vonul ki Magyarországról

A Magyarországon idén 20. éve működő Cinema City a WestEnd és Campona teljes felújítása után további beruházásokat hajt végre.

Tömegével érkeznek a kabátok

"Szabadfogas" néven terjedt el az a kezdeményezés a közösségi oldalon, amely rászorulókat segít téli ruházathoz. Veszprémben a Petőfi Színház csatlakozott az önkéntes segítségnyújtáshoz.

Na-Bed