Erősebb rendőrségi jelenlét a vasútállomáson Fotó: police.hu

Erősebb rendőrségi jelenlét a vasútállomáson

Írta:  8200 Veszprém június 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök csütörtökön birtokba vehették a megyeszékhely vasútállomásán kialakított körzeti megbízotti irodát.

Ünnepélyes keretek között 2018. június 28-án délután Lukács György, a MÁV pályavasúti területi igazgatója átadta Pálmann László rendőr ezredesnek, a Veszprémi Rendőrkapitányság kapitányságvezető helyettesének a két szervezet együttműködésének köszönhetően létesített körzeti megbízotti iroda kulcsát a megyeszékhelyi vasútállomás várótermében. Az átadón beszédet mondott dr. Kökényesi Antal, a MÁV biztonsági főigazgatója és dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány.

A beszédekben elhangzott, hogy a körzeti megbízotti iroda létesítésével a rendőrség a Veszprémbe vonattal érkező és távozó utasok valamint a pályaudvaron dolgozók szubjektív biztonságérzetének növelését tűzte ki célul. Az iroda továbbá alkalmas arra, hogy a vasútállomás területén és környékén szolgálatot teljesítő rendőrök ott végezzék ügyfeldolgozó tevékenységüket és fogadják a hozzájuk forduló állampolgárokat.

Ezt már olvasta!?

Folytatódik az országos szintű fokozott ellenőrzés

Újabb két hónappal meghosszabbította a korábban elrendelt fokozott ellenőrzést az ország egész területén Papp Károly országos rendőr-főkapitány.

Országos elektronikus jegyrendszer jöhet létre

A központi rendszer legkésőbb 2019 decemberében kezdi meg működését.

2015-ben összesen 10,3 millió utas fordult meg a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

Jó tanácsok sonka- és tojásvásárláshoz

Itt vannak a két népszerű termékkel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, valamint, hogy mire figyeljünk vásárláskor.

Biztonságban voltak az autók a Bakonyban

Bár a hétvégén már strandidő volt, sokan kirándultak az erdőkbe.

Na-Bed