Letartóztatták az autótolvajt

Írta:  police.hu július 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A várpalotai rendőrök elfogták azt a 28 éves veszprémi férfit, aki egy családi ház garázsából személygépkocsit tulajdonított el.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 29-én, hogy reggelre virradóra a várpalotai családi házának garázsából eltulajdonították a személygépkocsiját, melyben előzőleg benne hagyta a pénztárcáját, személyes iratait és a jármű indítókulcsát is.

A nyomozás során a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 1-jén késő este Berhidán figyeltek fel a lopott autóra, melyet egy férfi vezetett. A sofőr a rendőri intézkedés elől egy földútra hajtott, ott az autót hátrahagyta és elszaladt. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították az elkövetőt, egy 28 éves veszprémi lakost, akit 2018. július 2-án délelőtt Inotán elfogtak. B. Attilát előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes járásbíróság 2018. július 4-én elrendelt. B. Attila ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az eltulajdonított személygépkocsit a rendőrök lefoglalták, és azt 2018. július 3-án visszaadták tulajdonosának.

Ezt már olvasta!?

Kocsit cserélt, majd rendszámot

N. Balázzsal szemben egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság.

Hamarosan nyit a Dinó Park

A Veszprémi Állatkert a közösségi oldalán engedett betekintést, miként kerülnek vissza a dinók a helyükre.

Szlovéniában október közepe óta valamivel több mint 409 ezer illegális bevándorlót regisztráltak.

Az adófizetési kötelezettséget vallók száma 4,111 millióról 4,166 millióra, az egy főre jutó adó összege pedig 346 ezerről 369 ezer forintra nőtt.

Legyen élmény a tanulás!

Nem csak a fizikai valóságban kell, hogy épüljenek az iskolák, hanem a benne tanuló növendékeknek is kell, hogy szellemben, lélekben épüljenek.

Na-Bed