Letartóztatták az autótolvajt

Írta:  police.hu július 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A várpalotai rendőrök elfogták azt a 28 éves veszprémi férfit, aki egy családi ház garázsából személygépkocsit tulajdonított el.

A sértett tett bejelentést a rendőrségre 2018. június 29-én, hogy reggelre virradóra a várpalotai családi házának garázsából eltulajdonították a személygépkocsiját, melyben előzőleg benne hagyta a pénztárcáját, személyes iratait és a jármű indítókulcsát is.

A nyomozás során a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai 2018. július 1-jén késő este Berhidán figyeltek fel a lopott autóra, melyet egy férfi vezetett. A sofőr a rendőri intézkedés elől egy földútra hajtott, ott az autót hátrahagyta és elszaladt. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították az elkövetőt, egy 28 éves veszprémi lakost, akit 2018. július 2-án délelőtt Inotán elfogtak. B. Attilát előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes járásbíróság 2018. július 4-én elrendelt. B. Attila ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Az eltulajdonított személygépkocsit a rendőrök lefoglalták, és azt 2018. július 3-án visszaadták tulajdonosának.

Ezt már olvasta!?

A most megjelent kötetbe harminc kérdés - a hozzájuk tartozó rajzokkal - és Ferenc pápa ezekre adott harminc válasza került be.

Ha nem tanult tovább, vagy nem helyezkedett el, regisztrálnia kell a NAV-nál.

Napelemeket gyártó cég kezdte meg működését Veszprémben

A vállalat új telephelyén 8 ezer háztartás számára elegendő napelemet gyárt évente.

Feloldották az országos tűzgyújtási tilalmat

A tilalmat még június 20-án rendelték el.

Indul a parkolóbérletek értékesítése

Az üzemeltető december 1-jén megkezdi a 2018. évre szóló parkolóbérletek értékesítését Veszprémben.

Na-Bed