Elvették a jogosítványát, erre ittasan vezetett

Írta:  8200 Veszprém július 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fogdában töltötte az éjszakát. 

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság járőrei 2018. július 7-re virradó éjszaka Balatonalmádi belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő budapesti lakost. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, valamint a rendőrök megállapították, hogy a sofőr a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt áll.

A budapesti lakost előállították az illetékes rendőrkapitányságra, majd szabálysértési őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították. Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás is indult a férfival szemben a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

A november 6-án rajtoló Vendée Globe földkerülő vitorlásverseny előtt ezen a hétvégén Fa Nándor ismét megrendezi a Mol-TBS Nagydíj Balaton-kerülő viadalt.

Rajtunk is múlhat egy beteg élete

Különleges és újszerű kampány indult a mentők közreműködésével. Pénteken a veszprémi Lovassy gimnáziumban mutatták be.

Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételire

Azok a diákok jelentkezhetnek, akik a rendes eljárásban nem kerültek be felsőoktatási intézménybe vagy az idén nem nyújtottak be kérelmet. 

A biztonságos közlekedésre hívják fel a figyelmet

Többek között ügyességi pályák, dikitális interaktív oktatás és vezetéstechnikai feladatok várják az érdeklődőket péntekig a Tesco parkolóban.

Na-Bed