Egy nap alatt hat ittas vezető

Írta:  8200 Veszprém július 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen tizennégy személyt állított elő az elmőlt 24 órában a megyében, köztük hatot ittas járművezetés miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy személyt állított elő, köztük hatot ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A balatonfüredi rendőrök az elmúlt 24 órában két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Az egyik sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult, a másikkal szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök.

A veszprémi, a várpalotai és az ajkai rendőrök egy-egy esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt, mindhárom járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A pápai rendőrök Pápán igazoltattak egy személygépjárművel közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a helyi kapitányságra. Ellene büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Túlméretes szállítmány halad majd a 81-esen

200 méter hosszú, 7 méter széles és 7 méter magas túlméretezett szállítmány érkezik Pétfürdőre a hétvégén, minden táblát és vezetéket elbontanak, ami az útjába kerül.

20 éves a Tourinform Veszprém

A veszprémi Tourinform iroda a város arca, hiszen az ideérkező turista az első mosolyt itt kapja.

Tizenhárom éve indult a magyar Wikipédia

A közösségi jellege miatt hiteles információ forrás. 

Alázatosság, pontosság, szakmaszeretet

Zatkalik Andárs lett idén a Szabad Sajtó Díjas Veszprémben.

Felvonták a nemzeti lobogót

Magyarországon hatvan éve, 1956. október 23-án tört ki a forradalom és szabadságharc.

Na-Bed