Egy nap alatt hat ittas vezető

Írta:  8200 Veszprém július 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen tizennégy személyt állított elő az elmőlt 24 órában a megyében, köztük hatot ittas járművezetés miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy személyt állított elő, köztük hatot ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A balatonfüredi rendőrök az elmúlt 24 órában két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Az egyik sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult, a másikkal szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök.

A veszprémi, a várpalotai és az ajkai rendőrök egy-egy esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt, mindhárom járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A pápai rendőrök Pápán igazoltattak egy személygépjárművel közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a helyi kapitányságra. Ellene büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Lassan érkezik az igazi őszi időjárás

A hétvégén lehűlésre számíthatunk, egyelőre említésre méltó csapadék nélkül. 

500 ezer forint a nyomravezetőnek

Egy pápai szexuális erőszak elkövetőjének kézre kerítése érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség.

Elindult a regisztráció az Online Számla rendszerben

Regisztrálni július elseje után is lehet, de legkésőbb az első adatszolgáltatással érintett számla kiállításáig el kell végezni a műveletet.

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Rövidebb ideig jár a balatoni komp

Hétfőtől őszi menetrend szerint, rövidebb ideig jár a balatoni komp Szántód és Tihany között a Balatoni Hajózási Zrt. tájékoztatása szerint.

Na-Bed