Egy nap alatt hat ittas vezető

Írta:  8200 Veszprém július 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Összesen tizennégy személyt állított elő az elmőlt 24 órában a megyében, köztük hatot ittas járművezetés miatt. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizennégy személyt állított elő, köztük hatot ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést két esetben foganatosítottak.

A balatonfüredi rendőrök az elmúlt 24 órában két ittas járművezetővel szemben intézkedtek. Az egyik sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárás indult, a másikkal szemben a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök.

A veszprémi, a várpalotai és az ajkai rendőrök egy-egy esetben intézkedtek ittas járművezetés miatt, mindhárom járművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

A pápai rendőrök Pápán igazoltattak egy személygépjárművel közlekedő helyi lakost. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért a férfit előállították a helyi kapitányságra. Ellene büntetőeljárás indult.

Ezt már olvasta!?

Konferenciát tartottak a Tolerancia világnapján

Elfogadás – szemlélet és valóság címmel rendeztek konferenciát a Tolerancia Nemzetközi Napja alkalmából Veszprémben.

Új helyre költözött a műszaki áruház

Összesen 798 négyzetméteren, körülbelül 14 ezer termékkel és több mint 20 szakértő értékesítővel várják az érdeklődőket.

Jó tanácsok karácsonyi nagybevásárláshoz

Rengeteg megszívlelendő tanácsot gyűjtött össze a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság, amivel elkerülhetők lehetnek a kisebb-nagyobb kellemetlenségek.

Öt bemutatója lesz a jövő évadban a veszprémi Pannon Várszínháznak

Az új előadásokkal együtt 21 darab lesz műsoron a színházban a következő évadban.

Jelentős forrás jut fejlesztésekre

2017 a családok éve Veszprémben, emellett számos új fejlesztésre is készülhetünk - ismertette Brányi Mária.

Na-Bed