Esténként lezárják a belvárost

Írta:  8200 Veszprém július 18 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Utcazene Fesztivál miatt ideiglenesen forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.

A Veszprémi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az Utcazene Fesztivál miatt az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Veszprémben 2018. július 18-22. között, 22 órától 3 óráig:

  • Teljes útlezárás lesz az Óvári Ferenc úton, a Megyeháza téren, a Szabadság téren, az Óváros téren, a Vár utcában, a Horgos utcában, a Brusznyai Árpád utcában, a Mindszenty József utcában, oda csak az érintett utcákban lakók, a megkülönböztető jelzést használó járművek és a tömegközlekedési járművek hajthatnak be.
  • A Jókai Mór utca forgalmát az egyirányú Bem József utcán keresztül a Toborzó utca felé terelik, melyeknek a haladási iránya megváltozik (ellentétes lesz).
  • A Dózsa György út forgalmát az Óvári út irányába az egyirányú Iskola utcára terelik, melynek a haladási iránya megváltozik (ellentétes lesz).
  • Teljes útlezárás lesz a Komakút téren az Egyetem utca és az Iskola utca közötti szakaszon.
  • A Hoffer Ármin sétányról csak balra, a Mártírok útja irányába lehet kikanyarodni.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Ezt már olvasta!?

Érzékenyebbek vagyunk mindenre, ami vérben és dacban született szabadságunkat fenyegeti

Az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulója alkalmából rendeztek megemlékezést és koszorúzást a Megyeháza téren Brusznyai Árpád emlékműjénél kedd este.

Az operettet ünnepelték

Az egész család számára tartogatott tartalmas programokat az I. Rátonyi Róbert Operettfesztivál az elmúlt hétvégén Veszprémben.

Elfogadták a költségvetést

A 2016-os költségvetést 12 igen, 2 nem és 3 tartózkodás mellett fogadta el a városi közgyűlés csütörtökön.

9 milliárd forintos program indul munkásszállások építésére

A támogatás keretében az építési és felújítási, valamint a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök költségei számolhatók el.

Megújult a Kőbánya utca

Régi vágya teljesült az itt élőknek, örömmel vették birtokba a szerdai hivatalos átadón.

Na-Bed