Esténként lezárják a belvárost

Írta:  8200 Veszprém július 18 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Utcazene Fesztivál miatt ideiglenesen forgalomkorlátozásra kell számítani a megyeszékhelyen.

A Veszprémi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy az Utcazene Fesztivál miatt az alábbi forgalmirend-változások lépnek életbe Veszprémben 2018. július 18-22. között, 22 órától 3 óráig:

  • Teljes útlezárás lesz az Óvári Ferenc úton, a Megyeháza téren, a Szabadság téren, az Óváros téren, a Vár utcában, a Horgos utcában, a Brusznyai Árpád utcában, a Mindszenty József utcában, oda csak az érintett utcákban lakók, a megkülönböztető jelzést használó járművek és a tömegközlekedési járművek hajthatnak be.
  • A Jókai Mór utca forgalmát az egyirányú Bem József utcán keresztül a Toborzó utca felé terelik, melyeknek a haladási iránya megváltozik (ellentétes lesz).
  • A Dózsa György út forgalmát az Óvári út irányába az egyirányú Iskola utcára terelik, melynek a haladási iránya megváltozik (ellentétes lesz).
  • Teljes útlezárás lesz a Komakút téren az Egyetem utca és az Iskola utca közötti szakaszon.
  • A Hoffer Ármin sétányról csak balra, a Mártírok útja irányába lehet kikanyarodni.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

 

Ezt már olvasta!?

Ma is feladatunk a nemzeti lét megőrzése

A városi és a megyei önkormányzat közös ünnepségen emlékezett meg az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 168. évfordulójáról.

Egymásba rohant két személyszállító vonat kedd reggel Bajorországban.

Borongós, esős idővel indul a hét

Szinte egész nap esni fog a hét első napján - ezt ígéri a VMeteo.hu.

Így még nem látott embert vattacukrot enni

Egy televíziós vetélkedőben volt ez a feladat: minél előbb elpusztítani egy adag vattacukrot. Ön képes lenne erre 3 másodperc alatt?

Felavatták szerdán a Pannon Egyetem kőszegi kampuszát, ahol szeptemberben kezdődik meg az oktatás. 

Na-Bed