Új rendőrségi iroda Herenden

Írta:  police.hu augusztus 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai birtokba vették a városban kialakított rendőrségi létesítményt.

Ünnepélyes keretek között vehették birtokba a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a Herenden létesített rendőrségi irodát 2018. augusztus 2-án délután. Az eseményen beszédet mondott Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Jánszky Lajos László herendi polgármester, valamint dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány.

Az új létesítmény a jövőben kiindulópontjaként szolgál a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszát érintő közlekedésrendészeti ellenőrzéseknek, továbbá a Herendhez és a környező településekhez tartozó rendőri tevékenységeknek. Mindezek mellett az iroda alkalmassá vált arra is, hogy Herend, Márkó, Szentgál, Bánd és a Csatárhegy területén szolgálatot ellátó körzeti megbízottak ott végezzék ügyfeldolgozó tevékenységüket és fogadják a hozzájuk forduló állampolgárokat. Az ebből adódó gyakoribb rendőri jelenlét pedig hozzájárulhat a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.

Ezt már olvasta!?

Lezuhant egy kis helikopter a Bakonyban

Ketten megsérültek a balesetben.

Robbanás történt Budapesten

Ismeretlen eredetű robbanás történt szombat késő este a budapesti Teréz körút és a Király utca kereszteződésében lévő egyik földszinti üzlethelyiségben.

Az összforgalom meghaladta a 192 milliárd forintot. A számítástechnikai szektor csökkent.

Tartalmas programok a Költészet napjához kapcsolódva

Versmondásért színházjegyet adnak a költészet napján Veszprémben.

Elhunyt Szűcs László

A Veszprémi Petőfi Színház társulata szomorú szívvel tudatja, hogy Szűcs László színész méltósággal viselt, hosszan tartó, súlyos betegség következtében 2017. október 28-án elhunyt.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika