Új rendőrségi iroda Herenden

Írta:  police.hu augusztus 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai birtokba vették a városban kialakított rendőrségi létesítményt.

Ünnepélyes keretek között vehették birtokba a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a Herenden létesített rendőrségi irodát 2018. augusztus 2-án délután. Az eseményen beszédet mondott Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Jánszky Lajos László herendi polgármester, valamint dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány.

Az új létesítmény a jövőben kiindulópontjaként szolgál a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszát érintő közlekedésrendészeti ellenőrzéseknek, továbbá a Herendhez és a környező településekhez tartozó rendőri tevékenységeknek. Mindezek mellett az iroda alkalmassá vált arra is, hogy Herend, Márkó, Szentgál, Bánd és a Csatárhegy területén szolgálatot ellátó körzeti megbízottak ott végezzék ügyfeldolgozó tevékenységüket és fogadják a hozzájuk forduló állampolgárokat. Az ebből adódó gyakoribb rendőri jelenlét pedig hozzájárulhat a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.

Ezt már olvasta!?

Több bevallás érkezett, mint tavaly

Május 1-jén több mint 2,1 millió szja-bevallás látszik a Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendszerében, megközelítőleg félmillióval több, mint tavaly ilyenkor.

Szem előtt tartják az utánpótlást

A megyei rendőr-főkapitányságon kezdték meg a veszprémi Táncsics Mihály Szakközépiskola Szakiskola rendészeti pályaorientációs diákjai a nyári szakmai gyakorlatukat. 

Gyermekellátási szolgáltatások és egészségügyi alapellátások is bővülnek

Egészségházra, óvodai bővítésre, valamint idős emberek segítésére is nyújtott be pályázatot az önkormányzat.

Új motorok a rendőrségen

Egy közlekedési baleset helyszínénél intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök első közös szolgálatuk során az új járművekkel. (VIDEÓ)

Na-Bed