Új rendőrségi iroda Herenden

Írta:  police.hu augusztus 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai birtokba vették a városban kialakított rendőrségi létesítményt.

Ünnepélyes keretek között vehették birtokba a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a Herenden létesített rendőrségi irodát 2018. augusztus 2-án délután. Az eseményen beszédet mondott Ovádi Péter országgyűlési képviselő, Jánszky Lajos László herendi polgármester, valamint dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei főkapitány.

Az új létesítmény a jövőben kiindulópontjaként szolgál a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszát érintő közlekedésrendészeti ellenőrzéseknek, továbbá a Herendhez és a környező településekhez tartozó rendőri tevékenységeknek. Mindezek mellett az iroda alkalmassá vált arra is, hogy Herend, Márkó, Szentgál, Bánd és a Csatárhegy területén szolgálatot ellátó körzeti megbízottak ott végezzék ügyfeldolgozó tevékenységüket és fogadják a hozzájuk forduló állampolgárokat. Az ebből adódó gyakoribb rendőri jelenlét pedig hozzájárulhat a lakosság szubjektív biztonságérzetének növeléséhez.

Ezt már olvasta!?

Drágult a benzin, olcsóbb lett a gázolaj

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanakkor 3 forinttal csökkentette szerdán.

Mitől színes a járda?

Köztéri alkotás lett a repedezett járdából az autóbusz-pályaudvar közelében.

Fogadónapot tart a főkapitány

Előzetes bejelentkezés szükséges. 

Dulakodás a hotel folyosóján

Bíróság elé állítási javaslattal zárták a veszprémi rendőrök a nyomozást.

Az ország több területén havazik

Az ország egy részén síkvidéken is megmaradó hóra kell számítani, ha ezekre a területekre utazik ma, legyen körültekintő. 

Na-Bed