Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

Írta:  police.hu szeptember 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 32 éves zirci férfit Veszprém belterületén kapcsolták le. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tíz főt fogott el, valamennyiüket ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. szeptember 9-én 5 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves zirci lakost. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Azt intézkedéskor a rendőrök továbbá megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta.

A rendőrök a zirci lakos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, az eltiltás hatálya alatt történő járművezetés miatt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezt már olvasta!?

Már büntethető, aki elmulasztja a parlagfű-mentesítést

Július 1-jétől megkezdődik a parlagfüves területek felderítése. A bírság akár ötmillió forint is lehet. 

Fagyos volt a reggel, de visszatér a kellemes tavasz

Hétfő reggelre a hétvégén fölénk érkező hideg levegő nyugalomba jutott, mélyre süllyedt a hőmérő higanyszála.

A menekültek emberek, arcokkal, nevekkel, saját történetükkel, akiknek alapvető emberi jogait tiszteletben kell tartani.

Zenekarok jelentkezését várják a VeszprémFest kísérőrendezvényére

A Rozé, Rizling és Jazz Napok programfolyamába várják a zenekarok jelentkezését.

Együtt mértünk a rendőrökkel

Véget ért a 24 órás „Speedmarathon”, aminek keretében Európa-szerte valamennyi sebességmérő üzemelt. Kilátogattunk egy mérőhelyszínre.

Na-Bed