Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

Írta:  police.hu szeptember 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 32 éves zirci férfit Veszprém belterületén kapcsolták le. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tíz főt fogott el, valamennyiüket ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. szeptember 9-én 5 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves zirci lakost. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Azt intézkedéskor a rendőrök továbbá megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta.

A rendőrök a zirci lakos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, az eltiltás hatálya alatt történő járművezetés miatt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezt már olvasta!?

8-10 méteres lángokkal ég a gabona

30 hektáron lábon álló gabona ég Zirc közelében, az erdőt is veszélyezteti.

Az ezer forintos bankjegyek több mint fele már kicserélődött

Az ezer forintos bankjegyeknek már több mint a fele újakra cserélődött március 1. óta, mióta az új bankjegyek forgalomba kerültek - közölte a Magyar Nemzeti Bank (MNB) honlapján csütörtökön.

Lezárják a Völgyhidat

Szombaton délelőtt előreláthatólag fél órára.

Meglopta a szobatársát

A veszprémi rendőrök elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható várpalotai férfit a munkahelyén.

Hatékony munkavégzés és tudatformálás

Elektromos kishaszonjárművet tesztel a Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt., amitől hatékonyabb munkavégzést és a környezeti ártalmak csökkentését várják.

Na-Bed