Jogosítvány nélkül, ittasan vezetett

Írta:  police.hu szeptember 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 32 éves zirci férfit Veszprém belterületén kapcsolták le. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tíz főt fogott el, valamennyiüket ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést három esetben foganatosítottak.

A járőrök 2018. szeptember 9-én 5 óra körül Veszprém belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 32 éves zirci lakost. Az ellenőrzés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Azt intézkedéskor a rendőrök továbbá megállapították, hogy a férfit a Veszprémi Törvényszék a járművezetéstől eltiltotta.

A rendőrök a zirci lakos ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást kezdeményeztek, az eltiltás hatálya alatt történő járművezetés miatt őrizetbe vették és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Ezt már olvasta!?

Hamarosan jönnek az e-receptek

A gyógyszerészek már várják az átállást a papír alapú receptről az elektronikusra.

Környezettudatosság, család, természet

Gyerekek rajzai díszítik a városháza auláját.

Családbarát munkahely minősítést kapott a rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság 2017-ben ismételten elnyerte a „Családbarát munkahely” címet, melyet egy évig jogosult viselni.

Kell a kerékpározás minden iskolába!

Közel száz diák küzdött április 21-én a Fenntarthatóság MindenKOR rendezvény keretén belül a Séd patak völgyében a Kerékpáros Diákolimpia Országos Elődöntőjében.

Garantált Magyarország gázellátása

Magyarországon az utóbbi hetekben nőtt a gázfogyasztás, de a folyamatos földgázellátás továbbra is biztosított.

Na-Bed