Eltűnés miatt keresik Jank János Ferencet

Írta:  police.hu szeptember 30 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010-i-13134/2018. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Jank János Ferenc eltűnése ügyében.

A férfi 2018. szeptember 29-én délelőtt veszprémi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jank János Ferenc körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, görnyedt tartású, őszes hajú, kopaszodó. Két szemöldöke között van egy diónyi nagyságú zsírcsomó. Eltűnésekor szürke színű melegítő felsőt és nadrágot, zöld színű gumicsizmát viselt. Egy kis kosár is volt nála.

Frissítve 2018. október 1., 10 óra

Az eltűnés ügyében folytatott adatgyűjtés során olyan információk merültek fel, melyek szerint a hivatkozott helyen és időben két férfi drónt reptetett, akik láthatták az idős eltűntet. A folyamatban lévő eljárásban szükségessé vált e két férfi tanúkénti meghallgatása.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy az érintettek – esetleg, akik ismerik őket – jelentkezzenek a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a (88) 428 022-es telefonszámon, vagy a 107-es, illetőleg a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 

Ezt már olvasta!?

Pannonfíling Klub: filmvetítés és beszélgetés

Az állampolgár című filmet mutatják be a Teguláriumban 2018. március 28-án. 

Javaslatok az idei költségvetéshez

A Fidesz-KDNP veszprémi képviselőcsoportja 2018-as költségvetéshez kapcsolódó javaslatait ismertette Ovádi Péter frakcióvezető.

Rajzpályázatot hirdetett a színház

A Veszprémi Petőfi Színház Madarat tolláról című mesejátéka kapcsán rajzpályázatot hirdet óvodások és kisiskolások számára.

Érkeznek a felsőoktatási pótfelvételi ponthatárokat

Csütörtökön hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon.

A második negyedévben nőtt a csok-kihelyezés

Április-júniusban összesen hozzávetőleg 20 milliárd forint támogatást juttattak el az ügyfelekhez a bankok. 

Na-Bed