Eltűnés miatt keresik Jank János Ferencet

Írta:  police.hu szeptember 30 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010-i-13134/2018. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Jank János Ferenc eltűnése ügyében.

A férfi 2018. szeptember 29-én délelőtt veszprémi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jank János Ferenc körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, görnyedt tartású, őszes hajú, kopaszodó. Két szemöldöke között van egy diónyi nagyságú zsírcsomó. Eltűnésekor szürke színű melegítő felsőt és nadrágot, zöld színű gumicsizmát viselt. Egy kis kosár is volt nála.

Frissítve 2018. október 1., 10 óra

Az eltűnés ügyében folytatott adatgyűjtés során olyan információk merültek fel, melyek szerint a hivatkozott helyen és időben két férfi drónt reptetett, akik láthatták az idős eltűntet. A folyamatban lévő eljárásban szükségessé vált e két férfi tanúkénti meghallgatása.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy az érintettek – esetleg, akik ismerik őket – jelentkezzenek a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a (88) 428 022-es telefonszámon, vagy a 107-es, illetőleg a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 

Ezt már olvasta!?

Beismerő vallomást tett a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja (VIDEÓ)

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását - jelentette be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján.

Emberölés Veszprém megyében

Egy férfi a megalapozott gyanú szerint megölte feleségét a napokban.

Több eljárás indult pirotechnikai eszközök miatt

Egy hatéves gyermek is megsérült.

Tűz és robbanás Berhidán

Egy irodaépületben gázpalackokat és veszélyes anyagokat is tároltak, a tüzet mostanra eloltották.

Új szórakoztató műfaj Veszprémben

Bárszínházzal várja közönségét a Hangvilla kávézója és a Pannon Várszínház.

Na-Bed