Eltűnés miatt keresik Jank János Ferencet

Írta:  police.hu szeptember 30 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010-i-13134/2018. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Jank János Ferenc eltűnése ügyében.

A férfi 2018. szeptember 29-én délelőtt veszprémi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jank János Ferenc körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, görnyedt tartású, őszes hajú, kopaszodó. Két szemöldöke között van egy diónyi nagyságú zsírcsomó. Eltűnésekor szürke színű melegítő felsőt és nadrágot, zöld színű gumicsizmát viselt. Egy kis kosár is volt nála.

Frissítve 2018. október 1., 10 óra

Az eltűnés ügyében folytatott adatgyűjtés során olyan információk merültek fel, melyek szerint a hivatkozott helyen és időben két férfi drónt reptetett, akik láthatták az idős eltűntet. A folyamatban lévő eljárásban szükségessé vált e két férfi tanúkénti meghallgatása.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy az érintettek – esetleg, akik ismerik őket – jelentkezzenek a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a (88) 428 022-es telefonszámon, vagy a 107-es, illetőleg a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 

Ezt már olvasta!?

Fogvatartottak készítettek betlehemet

A jóvátételi munka keretében a karácsony közeledtével tettek eleget a felkérésnek.

Kábítószert termesztett a garázsban

Egy 36 éves férfi és két helyi lakos ellen indítottak nyomozást a veszprémi rendőrök kábítószer birtoklás miatt.

A bölcsődei, óvodai helyek számának növelése mellett cél az ellátás minőségének javítása, a szolgáltatások fejlesztése is.

Elektromos töltőállomás létesül Veszprémben

Egy eddig még nem látott festés került fel az úttestre Veszprém egyik parkolójában.

Vidám ének hangja szállt a tűzoltó laktanyákban

Az idei évben is több száz tűzoltó csemete arcára csalt mosolyt a Mikulás.

Na-Bed