Eltűnés miatt keresik Jank János Ferencet

Írta:  police.hu szeptember 30 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

A Veszprémi Rendőrkapitányság a 19010-i-13134/2018. számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 72 éves Jank János Ferenc eltűnése ügyében.

A férfi 2018. szeptember 29-én délelőtt veszprémi tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Jank János Ferenc körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, görnyedt tartású, őszes hajú, kopaszodó. Két szemöldöke között van egy diónyi nagyságú zsírcsomó. Eltűnésekor szürke színű melegítő felsőt és nadrágot, zöld színű gumicsizmát viselt. Egy kis kosár is volt nála.

Frissítve 2018. október 1., 10 óra

Az eltűnés ügyében folytatott adatgyűjtés során olyan információk merültek fel, melyek szerint a hivatkozott helyen és időben két férfi drónt reptetett, akik láthatták az idős eltűntet. A folyamatban lévő eljárásban szükségessé vált e két férfi tanúkénti meghallgatása.

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy az érintettek – esetleg, akik ismerik őket – jelentkezzenek a Veszprémi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán a (88) 428 022-es telefonszámon, vagy a 107-es, illetőleg a 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

 

Ezt már olvasta!?

A munkálatoknak 2018-ig kell befejeződniük.

Drasztikusan megváltozik a belvárosi forgalmi rend

A gyalogosok és az autósok is jelentős változásokra számíthatnak a belvárosi körforgalom második építési ütemében. Senki ne megszokásból közlekedjen. 

Stadionokból nem lesz termelő tőke

A hazai gazdaság erősödése mögött a jelentős uniós támogatások, valamint a külföldi cégek dinamikus növekedése áll.

Januártól még nem kötelező a Cégkapu

Januártól még nem kötelező a Cégkapu használata a gazdálkodó szervezeteknek.

Ajka városa beperelte a Bakonyi Erőmű Zrt.-t környezetszennyezés miatt

Környezetszennyezés miatt feljelentést tett a Bakonyi Erőmű Zrt. ellen Ajka önkormányzata, a cég vezetője szerint nem környezetszennyező az erőmű működése.

Na-Bed