Letartóztatták a berhidai kettős gyilkosság gyanúsítottját Fotó: police.hu

Letartóztatták a berhidai kettős gyilkosság gyanúsítottját

Írta:  police.hu szeptember 30 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A bíróság elrendelte letartóztatását annak a berhidai férfinak, aki megalapozottan gyanúsítható a 22 éves nő és 2 éves gyermeke megölésével.

Ahogy korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2018. szeptember 28-án 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy fiatal nő és egy gyermek holttestét találták meg egy Várpalota közeli ingatlanban. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a sértettek bűncselekmény áldozatai lettek. A nyomozók a helyszíni szemle keretében minden lehetséges nyomot rögzítettek, tárgyi bizonyítási eszközöket gyűjtöttek és széleskörű tanúkutatást végeztek.

Ennek eredményeként a rendőrök a 40 éves berhidai férfit 2018. szeptember 28-án délután elfogták, a bejelentéstől számított négy órán belül. Előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi részletes beismerő vallomást tett.

A nyomozók előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. szeptember 30-án elrendelt.   

 

Ezt már olvasta!?

962 év után létrejött Kirill pátriárka és Ferenc pápa találkozója.

Lemondott Kálomista Gábor

Lemondott Kálomista Gábor, a veszprémi férfi kézilabdaklubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója azután, hogy a magyar csapat kilencgólos előnyről elveszítette vasárnap a Bajnokok Ligája döntőjét.

Tűzgyújtási tilalom: fontos változás lépett életbe

Új, az eddiginél rugalmasabb tűzgyújtási tilalmi rendszer lépett életbe Magyarországon.

Ma jár le az átjelentkezés határideje

Ezt eddig csaknem 180 ezren tették meg; négy évvel ezelőtt 128 ezren szavaztak átjelentkezéssel.

Halálos vonatgázolás

Balatonalmádi belterületén személyvonat ütött el egy gyalogost.

Na-Bed