Több karambol is történt délelőtt a megyében a nedves utakon

Írta:  katasztrófavédelem október 25 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A sofőrök még nem szokták meg az őszi útviszonyokat. Veszprémben hármas karambol is történt csütörtök délelőtt. 

Frontálisan ütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a Pápát Nyáráddal összekötő úton csütörtök délelőtt. A pápai hivatásos tűzoltók az út teljes lezárása mellett végezték a műszaki mentést. A baleset során ketten sérültek meg.

Három autó járt szerencsétlenül Veszprémben, a Pajta utcában csütörtökön, a késő délelőtti órákban. A karambolban egy teherautó és két személygépkocsi ütközött össze. A helyszínre érkező veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a beavatkozás idejére az utcát lezárták. A balesetben egy személy súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Királyszentistvánnál is árokba csúszott egy személyautó ugyancsak csütörtökön késő délelőtt. A jármű forgalmi akadályt nem képezett, ezért a balatonfűzfői hivatásos tűzoltóknak csak a jármű áramtalanítása volt a feladata. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A katasztrófavédelem felhívja a figyelmet arra, hogy az őszi időjárás beköszöntével fokozottabban figyeljenek a nedves utakon a gépjármű sebességének helyes megválasztására, és gépkocsijukat időben készítsék fel a megváltozott útviszonyokra.

Ezt már olvasta!?

Kezdődik a szúnyogírtás

Idén június 13-án veszi kezdetét a központi finanszírozású országos szúnyoggyérítési program azokon a területeken, amelyeken a legtöbb vérszívó rovar található.

Július 1-jétől minden automatát lát a NAV

A kezelőszemélyzet nélküli étel- és italautomaták július 1-je után csak automata felügyeleti egységgel (AFE) üzemeltethetők.

Ellepték a gyermekek a tűzoltóságokat

Immár negyedik alkalommal tárta ki a tűzoltószertárak kapuit a katasztrófavédelem május utolsó vasárnapján, a Nemzetközi Gyereknap alkalmából. 

Látta ezt a 15 éves lányt?

A 15 éves lány balatonalmádi tartózkodási helyről tűnt el - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Bűncselekmény hiányában elutasította az Uber-ügyben költségvetési csalás miatt tett feljelentést a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - közölte a NAV az MTI érdeklődésére szombaton.

Na-Bed