Több karambol is történt délelőtt a megyében a nedves utakon

Írta:  katasztrófavédelem október 25 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A sofőrök még nem szokták meg az őszi útviszonyokat. Veszprémben hármas karambol is történt csütörtök délelőtt. 

Frontálisan ütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi a Pápát Nyáráddal összekötő úton csütörtök délelőtt. A pápai hivatásos tűzoltók az út teljes lezárása mellett végezték a műszaki mentést. A baleset során ketten sérültek meg.

Három autó járt szerencsétlenül Veszprémben, a Pajta utcában csütörtökön, a késő délelőtti órákban. A karambolban egy teherautó és két személygépkocsi ütközött össze. A helyszínre érkező veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a beavatkozás idejére az utcát lezárták. A balesetben egy személy súlyos sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították.

Királyszentistvánnál is árokba csúszott egy személyautó ugyancsak csütörtökön késő délelőtt. A jármű forgalmi akadályt nem képezett, ezért a balatonfűzfői hivatásos tűzoltóknak csak a jármű áramtalanítása volt a feladata. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A katasztrófavédelem felhívja a figyelmet arra, hogy az őszi időjárás beköszöntével fokozottabban figyeljenek a nedves utakon a gépjármű sebességének helyes megválasztására, és gépkocsijukat időben készítsék fel a megváltozott útviszonyokra.

Ezt már olvasta!?

Kedden kezdődik a Veszprémi Régizenei Napok koncertsorozat

A középkori, reneszánsz és barokk zenéket felvonultató program július 29-én zárul, helyszíne a felújított jezsuita műemlék templom.

Több millió forint értékben kapott eszközöket az Országos Mentőszolgálat

Tizenhárom mentőállomás jutott több mint 4,5 millió forint értékű eszköztámogatáshoz a K&H gyógyvarázsprogramja keretében.

46-an azonban épp lemaradtak a legnagyobb nyereményről. 

A település 2014-ben megválasztott vezetője, Sarkadi-Nagy András János tavaly december 29-én elhunyt.

Gázszag miatt hívták a szakembereket

A Pannon Egyetem "I" épületéhez riasztották a katasztrófavédőket hétfőn délután.

Na-Bed