Elvitte az autót, majd összetörte Fotó: police.hu

Elvitte az autót, majd összetörte

Írta:  police.hu október 25 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A bejelentést követő négy órán belül elfogták a veszprémi rendőrök a 32 éves zirci elkövetőt.

Az eljárás adatai szerint egy 32 éves zirci férfi 2018. október 21-én este egy veszprémi családi ház udvaráról a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül – a benne lévő indítókulccsal – elindított egy ott tárolt személygépkocsit. Ezután az autóval Zircre utazott, majd onnan még az este folyamán visszaindult Veszprémbe. Haladása során Eplényben az autóval egy családi ház kerítésének hajtott, majd a települést elhagyva a járművet a 82-es számú főút melletti murvás úton hagyta.

A sértett hozzátartozója 2018. október 22-én délelőtt fedezte fel a bűncselekményt, mikor Eplény és Gyulafirátót között közlekedve ráismert az ott hátrahagyott autóra, és bejelentést tett a rendőrségre. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként azonosították és a bejelentést követő négy órán belül a veszprémi autóbusz-állomáson elfogták a feltételezett elkövetőt, előállították a helyi rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A nyomozók - őrizetbe vétele mellett - előterjesztést tettek a 32 éves zirci lakos letartóztatásának indítványozására, melyet az illetékes bíróság 2018. október 25-én elrendelt.

Ezt már olvasta!?

Tenni kell a százalékokért

Az egyházaknak és a civil szervezeteknek felajánlható 1+1 százalékokról május 22-éig lehet rendelkezni. 

Ennek ellenére továbbra is a főváros és tizenhárom megye több egészségügyi intézményében van részleges vagy teljes látogatási tilalom.

11,6 százalékkal nőttek a keresetek az első tíz hónapban

Az idén január-októberben a nettó átlagkereset 215 700 forint volt.

Több millió korsóval nőhet a negyedéves sörfogyasztás

Nőtt a sörfogyasztás az elmúlt meleg napokon, a sörgyárak teljes kapacitással működnek.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Na-Bed