Halálos kimenetelű baleset történt Csesznek közelében Fotó: police.hu

Halálos kimenetelű baleset történt Csesznek közelében

Írta:  police.hu október 27 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személygépkocsi a 82-es számú főút 29. kilométerszelvényében, Csesznek határában 2018. október 27-én 13 óra 54 perckor. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, további három ember megsérült.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta, terelés Bakonyszentkirály, Csesznek felé, illetve Nagyesztergár irányába lehetséges - közölte a rendőrség. 

A katasztrófavédelem úgy tájékoztatott, hogy összeütközött három gépkocsi szombat délután Veszprém megyében, a 82-es főút Csesznek és Zirc közötti szakaszán. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség későbbi információja szerint egy Volkswagen típusú személygépkocsi Zirc felől haladt Csesznek irányába, mikor eddig ismeretlen okból keresztbe fordult az úttesten, és a szemből érkező személygépkocsinak ütközött, végül az árokban állt meg. A szemből érkező Peugeot gépkocsinak pedig a mögötte közlekedő Ford ütközött neki. A Volkswagent vezető 53 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további két személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezt már olvasta!?

Bocuse d'Or - Széll Tamás és csapata a negyedik lett

Az Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenyét.

Közel háromezren futottak

Az utóbbi idők legsikeresebb veszprémi futófesztiválját rendezte meg a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) szombat délelőtt.

Nőtt a természetes fogyás

Ezer lakosra 9 élveszületés és 14,7 halálozás jutott.

Elindult a Városom Veszprém Mozgalom

Tegyünk közösen azért, hogy Veszprém még szebb legyen.

Véget ért a parlagfű-szezon

A parlagfű virágzása és pollenszórása befejeződött - közölte a Földművelésügyi Minisztérium (FM) az MTI-vel kedden.

Na-Bed