Halálos kimenetelű baleset történt Csesznek közelében Fotó: police.hu

Halálos kimenetelű baleset történt Csesznek közelében

Írta:  police.hu október 27 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött három személygépkocsi a 82-es számú főút 29. kilométerszelvényében, Csesznek határában 2018. október 27-én 13 óra 54 perckor. A baleset következtében egy személy a helyszínen életét vesztette, további három ember megsérült.

A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az útpályát teljes szélességében lezárta, terelés Bakonyszentkirály, Csesznek felé, illetve Nagyesztergár irányába lehetséges - közölte a rendőrség. 

A katasztrófavédelem úgy tájékoztatott, hogy összeütközött három gépkocsi szombat délután Veszprém megyében, a 82-es főút Csesznek és Zirc közötti szakaszán. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

Elsődleges információink szerint a balesetben két ember megsérült, egyikük olyan súlyosan, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség későbbi információja szerint egy Volkswagen típusú személygépkocsi Zirc felől haladt Csesznek irányába, mikor eddig ismeretlen okból keresztbe fordult az úttesten, és a szemből érkező személygépkocsinak ütközött, végül az árokban állt meg. A szemből érkező Peugeot gépkocsinak pedig a mögötte közlekedő Ford ütközött neki. A Volkswagent vezető 53 éves férfi a helyszínen életét vesztette, további két személy súlyosan, egy pedig könnyebben sérült. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

 

Ezt már olvasta!?

Közel hétszáz kerékpárt regisztráltak

A BikeSafe rendszer a kerékpárlopások megelőzését szolgálja. 

Csökkentette bruttó 8 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Sokkos pánikot okozhatnak a petárdák az állatoknak

Ezeket az óvintézkedéseket javasoljuk szilveszterre.

Hova lett a vizes játék a belvárosból?

Az idén eddig mindössze néhány napot működött a piramis szökőkút a belvárosban. 

Jól haladnak a veszprémi fejlesztések

Összesen 75 milliárd forint értekben valósulnak meg beruházások.

Na-Bed