Baleset Csopakon, tűz Várpalotán

Írta:  katasztrófavédelem november 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szerda reggel balesethez, délután raktártűzhöz riasztották a megye tűzoltóit.

Szerdán, a reggeli órákban a 73-as főúton, Csopak térségében ütközött össze két személygépkocsi. A helyszínre érkező veszprémi hivatásos és balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A gépkocsikban két-két fő utazott, az egyikbe egy személy beszorult, őt a tűzoltóegységek feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére az útszakaszon fél pályán haladt a forgalom.

Tűz ütött ki Várpalotán, a Fehérvári úton szerdán délután egy raktárépületben. Raklapok, munkagépek és fémhulladék égett az ingatlanban. A tűzesethez a pétfürdői, balatonfűzfői és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két habsugárral és két vízsugárral fojtották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ezt már olvasta!?

Szilágyi 50

Szilágyi Lászlóra emlékezik a nevét viselő “Szilágyi László Utcagaléria” legújabb kiállítása születésének ötvenedik évfordulóján.

Perlaky-díjat kapott a szeretett gyermekorvos

Dr. Takács Júlia munkáját kitartás, türelem és tolerancia jellemzi. Betegei és szüleik szeretik, tisztelik. Kollégáival szemben lojális, segítőkész.

Félpályás útlezárás a 8-ason

Két személygépkocsi ütközött össze Veszprém határában.

Több területen is változott a parkolási rendszer

Modernebbek az új parkolóautomaták, viszont érdemes mindig sok aprót tartani maguknál az autósoknak, mert nem adnak vissza.

A terrortámadást megelőzően a belgiumi repülőterek biztonságának megerősítésére szólították fel.

Na-Bed