Baleset Csopakon, tűz Várpalotán

Írta:  katasztrófavédelem november 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szerda reggel balesethez, délután raktártűzhöz riasztották a megye tűzoltóit.

Szerdán, a reggeli órákban a 73-as főúton, Csopak térségében ütközött össze két személygépkocsi. A helyszínre érkező veszprémi hivatásos és balatonfüredi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járműveket. A gépkocsikban két-két fő utazott, az egyikbe egy személy beszorult, őt a tűzoltóegységek feszítővágó berendezés segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőknek. A műszaki mentés idejére az útszakaszon fél pályán haladt a forgalom.

Tűz ütött ki Várpalotán, a Fehérvári úton szerdán délután egy raktárépületben. Raklapok, munkagépek és fémhulladék égett az ingatlanban. A tűzesethez a pétfürdői, balatonfűzfői és a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két habsugárral és két vízsugárral fojtották el a lángokat. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ezt már olvasta!?

elentősen növelte eredményét 2016-2017-es pénzügyi évében a Tesco, és Közép-Európában is javította teljesítményét.

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie döntős

Bejutott Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és a Pioneer című dal a 61. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este Stockholmban.

Újjáépül a gyulafirátóti óvoda

A beruházás keretében egy öt csoportos óvoda és egy csoportos bölcsőde épül.

Negyven éves a Bóbita óvoda

Megkezdte egy hetes ünnepségsorozatát a 40 éves veszprémi Bóbita Óvoda.

Logisztikai központot épít Veszprémben a Penny

Veszprémben építi meg az ország harmadik logisztikai központját a Penny Market. Az ünnepélyes ásonyom ünnepséget szerdán délelőtt tartották meg.

Na-Bed