Elismerésben részesültek a rendőrök

Írta:  police.hu december 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém megyei rendőrök kiemelkedő szakmai teljesítményükért jutalmat vehettek át.

Az Országos Rendőr-főkapitányság 2018. december 20-án tartott ünnepi állománygyűlésén dr. Töreki Sándor rendőr vezérőrnagy, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes dicséretben és jutalomban részesítette a Veszprémi Rendőrkapitányság állományába tartozó Csótár Klaudia rendőr hadnagyot, valamint a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon szolgálatot teljesítő Szabó Szabolcs rendőr főtörzsőrmestert és Szatmári György rendőr századost.

A balatonfüredi rendőrök egy 2018 júliusától 2018 szeptemberéig tartó többrendbeli bűnszövetségben, üzletszerűen elkövetett lopás gyanúsítottjainak kézrekerítéséért részesültek elismerésben, a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársa pedig időskorúak sérelmére, személyes adatok megszerzésével, bűnszövetségben elkövetett csalás bűntett miatt indult eljárásban végzett kiváló elemzői munkájáért kapott jutalmat.

Ezt már olvasta!?

Előzzük meg a szabadtéri tűzeseteket

Az elmúlt héten összesen tizenöt alkalommal kellett a tűzoltóknak szabadtéri tűzesetnél beavatkozni.

Újabb fejlesztés történt a veszprémi állatkertben

Operatív központtal bővült a Veszprémi Állatkert, amiből a látogatók közvetlenül keveset láthatnak, a dolgozóknak azonban hatalmas segítséget jelent a jövőben. 

Emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol Nyrt. bruttó 5 forinttal emelte a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Október a látás hónapja

Idén is megrendezik a "Látás hónapja" programsorozatot, az októberi kampány fókuszában ezúttal a száraz szem hatékony kezelése áll.

Ablak a finnugor kulturális világra

Egy éven keresztül viseli Veszprém a Finnugor Népek Kulturális Fővárosa címet.

Bakony Média névjegykártya