Fizetés nélkül akart távozni a drogériából

Írta:  police.hu január 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szolgálaton kívüli veszprémi rendőr sietett az üzlet vagyonőrének segítségére.

Egy veszprémi drogériában az ott szolgálatot teljesítő vagyonőr felfigyelt egy vásárlóra, aki parfümöket rejtett a ruházatába, majd amikor a boltból fizetés nélkül akart távozni, feltartóztatta őt és megállásra szólította fel. A férfi nem engedelmeskedett, meglökte az őrt és a lopott illatszerekkel megpróbált elmenekülni. A tetten ért tolvaj elfogásához egy szabadidejében az üzletben tartózkodó körzeti megbízotti csoportparancsnok nyújtott segítséget. A rendőr szolgálatba helyezte magát, és elfogta az elkövetőt.

Az értesített, majd helyszínre érkező járőrök az elfogott személyt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozóhatóság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 22 éves kaposvári férfival szemben.

Ezt már olvasta!?

Több mint 7 százalékkal nőtt a magyar turisták száma Horvátországban

Horvátországban több mint 7 százalékkal több magyar turistát regisztráltak az idén az év első hét hónapjában - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője hétfőn az MTI-t.

Navracsics: válaszút előtt áll az Európai Unió integrációja

El kell dönteni, hogy a nemzetállamiság vagy az európai államiság irányába haladjon tovább a szervezet - mondta Navracsics Tibor uniós biztos pénteken Veszprémben.

Ősszel a legtöbben kettesben, három napra utaznak egy felmérés szerint

Külföldre is három napra mennek a legtöbben, de az egy- és kétnapos foglalások aránya nem sokkal marad el a háromnaposoktól.

A karbantartás az e-matrica értékesítési rendszerre nem terjed ki.

Így bújik gondozójához egy 5 kilós tigris

Immár több mint 5 kilós Borisz, a Veszprémi Állatkert hím szibériai kistigrise, aki szemmel láthatóan jól érzi magát gondozója féltő ölelésében.

Na-Bed