Fizetés nélkül akart távozni a drogériából

Írta:  police.hu január 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szolgálaton kívüli veszprémi rendőr sietett az üzlet vagyonőrének segítségére.

Egy veszprémi drogériában az ott szolgálatot teljesítő vagyonőr felfigyelt egy vásárlóra, aki parfümöket rejtett a ruházatába, majd amikor a boltból fizetés nélkül akart távozni, feltartóztatta őt és megállásra szólította fel. A férfi nem engedelmeskedett, meglökte az őrt és a lopott illatszerekkel megpróbált elmenekülni. A tetten ért tolvaj elfogásához egy szabadidejében az üzletben tartózkodó körzeti megbízotti csoportparancsnok nyújtott segítséget. A rendőr szolgálatba helyezte magát, és elfogta az elkövetőt.

Az értesített, majd helyszínre érkező járőrök az elfogott személyt előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozóhatóság rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 22 éves kaposvári férfival szemben.

Ezt már olvasta!?

Hasznos tanácsok télire a katasztrófavédelemtől

Az utóbbi napok időjárása, már ízelítőt adott a tél rejtelmeiből és annak veszélyeiből.

A tavalyinál korábban üzemelték be az országos jégkármérséklő-rendszert

A korábbi évektől eltérően már hétfőn üzembe helyezték az országos jégkármérséklő-rendszert, amely a tavalyi szezonban több tízmilliárd forintnyi kárt előzött meg.

Délutánra mérséklődik a szél

A szerdai 4°C-ot követően csütörtökön és pénteken már 7-8°C lesz a maximum.

Ferenczi Gábor maradt Devecser polgármestere

Devecserben képviselőket is választottak, a hat helyért tizenkilenc jelölt indult.

Szent Imrének állítottak emléket

Magyarország államalapító uralkodója, Szent István király és Boldog Gizella gyermekének, Imre hercegnek állítottak szobrot a róla elnevezett téren szombat délelőtt Veszprémben.

Na-Bed