Whiskyt akartak lopni

Írta:  police.hu január 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Lopás vétség miatt indult büntetőeljárás egy 28 éves veszprémi férfi és 23 élettársa ellen.

Egy veszprémi áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. január 7-én 14 óra körül, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 28 éves veszprémi lakos és a 23 éves élettársa egy közel nyolcezer forint értékű whiskyről eltávolították az áruvédelmi eszközt, majd azt a náluk lévő táskába rejtették. Az üzlet biztonsági őrei észlelték a bűncselekmény elkövetését és feltartóztatták a kasszától fizetés nélkül távozni akaró két személyt.

A helyszínre érkező járőrök a tetten ért párt elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

 

Ezt már olvasta!?

Teljes életet, cukorbetegen

Veszprémben tartja felkészülését a magyar cukorbeteg futsal válogatott, hogy a következő napokban megismételjék korábbi sikereiket az Európa-bajnokságon.

Halált okozó testi sértés bűntette miatt hozhatnak ítéletet

A vádlott ittas állapotban bántalmazta élettársát, aki később belehalt a sérüléseibe. Szerdán ítélet születhet az ügyben a Veszprémi Törvényszéken.

A Dal: Freddie nyert a Pioneer című dallal

A szakmai zsűri a legtöbb pontot, 34-et Freddie dalának adta, ezt követően a nézők is őt választották.

A terrortámadást megelőzően a belgiumi repülőterek biztonságának megerősítésére szólították fel.

Az új tanév legfontosabb változásai

Csökkenhetnek a diákok terhei, új köznevelési intézménytípusokat vezetnek be, és átalakul a köznevelési intézmények fenntartási rendszere.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika