Félpályás útlezárás Csesznek közelében

Írta:  police.hu február 22 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Két személygépkocsi ütközött a 82-es számú főúton a Bakonyban.

Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépjármű ütközött össze a 82-es számú főút 33. kilométerszelvényében, Csesznek közelében 2019. február 22-én 8 óra 42 perckor. Az elsődleges információk alapján a balesetben három személy megsérült. Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére félpályás útlezárás van érvényben, a forgalom rendőri irányítás mellett halad - közölte a rendőrség. 

A katasztrófavédelem úgy tájékoztatott, hogy összeütközött két gépkocsi a 82-es főút 33. és 34. kilométere között, Csesznek közelében. Az első hírek szerint ketten megsérültek a balesetben. A zirci önkormányzati tűzoltók áramtalanították az autókat. Munkájukat a bakonyoszlopi önkéntes tűzoltók is segítik. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

 

Ezt már olvasta!?

Szeptemberben lesz a TeSzedd! hulladékgyűjtő akció

Magyarország az akcióval csatlakozik a nemzetközi takarítási világnaphoz.

Atlétákat díjaztak

Közgyűlést tartott a VEDAC, Zentai Tibor vehette át az első Szabó Ernő díjat, elfogadták a klub 2016-2020 közötti időszakra vonatkozó stratégiáját.

Busz és személyautó ütközött

Egy menetrendszerinti buszjárat és egy személygépkocsi ütközött össze szerdán hajnalban Halimba és Szőc között.

Korán kezdődik a pollenszezon

December végén, az enyhe időjárás hatására helyenként elkezdődött a mogyoró, az éger, a tiszafa, illetve egyes fenyőfélék pollenszórása.

Elindult az idei eSZJA rendszer

Azok, akik maguk készítik el bevallásukat, már használhatják a webes kitöltő programot is.

Na-Bed