Ivott, majd balesetet okozott

Írta:  police.hu március 03 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Későn észlelte a lépésben haladó járműsort. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt állított elő, köztük kettőt ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak - közölte a rendőrség vasárnap délelőtt. 

Veszprémben közlekedett személygépkocsijával egy helyi férfi 2019. március 2-án délután. Haladása során a járműve sebességét nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, és az előtte forgalmi okból lassan, lépésben közlekedő járműsort későn észlelve vészfékezett, de a fékezés ellenére a járműve elejével az előtte haladó kocsinak ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét pedig elvették.

 

Ezt már olvasta!?

Több mint négyezer mulasztás a biztonsági övek használata során

A három nap alatt 4170 alkalommal tapasztalták a biztonsági öv használatának elmulasztását.

Március 11-én, pénteken kezdődik a Balatonfüredi Tavaszi Fesztivál.

Fiatalokat motivált Gera Zoltán Veszprémben

A mágikus magyar, Gera Zoltán, a Ferencváros kilencvenhétszeres válogatott labdarúgója tartott motivációs előadást Veszprém ifjú labdarúgóinak.

Újpesten 26,4, Edelényben 27 Celsius-fokig melegedett a levegő.

A hétvégén térünk át a nyári időszámításra

Vasárnap hajnal 2 órakor 3 órára kell előreállítani az órákat, emiatt a közösségi közlekedés menetrendje is változik.

Na-Bed