Ivott, majd balesetet okozott

Írta:  police.hu március 03 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Későn észlelte a lépésben haladó járműsort. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy személyt állított elő, köztük kettőt ittas járművezetés miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak - közölte a rendőrség vasárnap délelőtt. 

Veszprémben közlekedett személygépkocsijával egy helyi férfi 2019. március 2-án délután. Haladása során a járműve sebességét nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően választotta meg, és az előtte forgalmi okból lassan, lépésben közlekedő járműsort későn észlelve vészfékezett, de a fékezés ellenére a járműve elejével az előtte haladó kocsinak ütközött. A balesetben nem sérült meg senki.

Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A rendőrök a férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ellene ittas járművezetés miatt büntetőeljárás indult, vezetői engedélyét pedig elvették.

 

Ezt már olvasta!?

Lassan vége a fűtési szezonnak

Ilyenkor érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat - hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem. 

Biztos nem lesz mélygarázs a Színházkertben

Ezt Porga Gyula jelentette ki egy kedd reggeli sajtóbeszélgetés alkalmával a városházán, így hivatalossá vált a döntés. 

Elképesztő dolgok a szelektív gyűjtőkben

Minden gyűjtőedény oldalán matrica segíti az eligazodást, pontosan mi az a hulladékfajta, ami az edénybe kerülhet. Néha hiába.

Zeneszó az inkubátorok mellett

A te hangodat ismerem program és az azonos nevű alapítvány támogatására a napokban jótékonysági estet rendeztek a Városi Művelődési Központban.

Rabolt, elfogták, előzetesbe került

A veszprémi rendőrök előzetes letartóztatásba helyezése mellett folytatnak nyomozást azzal a 29 éves férfival szemben, aki ismerősétől pénzt rabolt.

Na-Bed