Hétvégi házakba tört be Fotó: police.hu

Hétvégi házakba tört be

Írta:  police.hu március 09 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A megyeszékhely egyik lakótelepén fogták el a Szentkirályszabadján bűncselekményeket elkövető szatymazi férfit.

Szentkirályszabadjai hétvégiház-tulajdonosok tettek bejelentést a rendőrségre 2019. március 3-án, hogy az azt megelőző egy hét során ismeretlen tettes négy ingatlanba is betört. Az elkövető három helyszínről ruhaneműt, kozmetikai cikkeket, zseblámpát és villanyrezsót tulajdonított el. A negyedik ingatlanban a bűncselekmény eredményeként csak rongálási kár keletkezett, mivel az ott tárolt értékekben nem jelentkezett hiány.

A veszprémi nyomozók által lefolytatott helyszíni szemlék adatai alapján egy 51 éves férfi került a hatóság látókörébe, mint a bűncselekmények elkövetője. Őt 2019. március 6-án késő délután Veszprém belterületén fogták el a rendőrök, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. A szatymazi férfival szemben a nyomozó hatóság három rendbeli lopás vétség és egyrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ezt már olvasta!?

24 órás nyitva tartásra vált a Tesco

A vásárlói igényeket elégítik ki - írják az üzletsoron működő vállalkozóknak szóló közleményben.

Drágulnak a postai szolgáltatások

Átlagosan 3 százalékkal drágulnak a postai szolgáltatások január 16-tól.

Több mint 7 százalékkal nőtt a magyar turisták száma Horvátországban

Horvátországban több mint 7 százalékkal több magyar turistát regisztráltak az idén az év első hét hónapjában - tájékoztatta a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletvezetője hétfőn az MTI-t.

Élhetőbb és szerethetőbb város a cél

A következő években akár 50 milliárd forintot is fordíthat Veszprém arra, hogy még élhetőbb és szerethetőbb város legyen.

Egy év múlva kezdődhet meg az uszoda építése

Bienerth Oszkár, a Magyar Úszó Szövetség elnöke járt Veszprémben csütörtökön, hogy megismerje a városunkban folyó munkát és tájékozódjon a jövőről.

Na-Bed