Nem ő az év tolvaja

Írta:  police.hu március 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök két egymást követő napon is elfogták azt a helyi férfit, aki visszatérően követett el bolti lopásokat.

Egy veszprémi áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. március 12-én kora délután, hogy egy fiatal férfi ott lopott. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy egy 24 éves helyi lakos a vészkijáraton keresztül ment be az üzletbe, ott kiválasztott két pár, összesen hétezer forint értékű cipőt, az azokon elhelyezett áruvédelmi eszközöket eltávolította, majd ugyanott, ahol bejött, távozott. Az áruház egyik dolgozója észlelte a lopást, követte a tolvajt az utcára, ahol a fiatal férfi egy pár cipőt visszaszolgáltatott, de a másikat, melyet korábban a ruházata alá rejtett, elvitte.

A helyszínre irányított egyenruhások a megadott személyleírás alapján a tolvajt elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Másnap, késő délelőtt ugyanez a férfi egy veszprémi élelmiszerboltba ment be, ahol helyben elfogyasztott egy üdítőt és egy csokoládét, majd azok csomagolását hátrahagyva fizetés nélkül távozott. Kora délután visszatért és hasonló módon megevett egy újabb csokoládét. Az üzlet személyzete észlelte a cselekményeket, azonban a 24 éves helyi lakos reakciójától tartva nem tartóztatták fel, hanem értesítették a rendőrséget. A kiérkező körzeti megbízottak a megadott személyleírás alapján azonosították az elkövető személyét, majd őt Veszprém belterületén az általuk ismert tartózkodási helyén elfogták és a megyeszékhelyi rendőrkapitányságra előállították, ahol őrizetbe vétele mellett szabálysértési eljárás indult ellene.

Ezt már olvasta!?

Gázszag miatt hívták a szakembereket

A Pannon Egyetem "I" épületéhez riasztották a katasztrófavédőket hétfőn délután.

Este hidegfront érkezik

Kedd este megélénkülő északnyugati szél jelzi a front útját. Holnap a maximum várhatóan nem éri el a 20°C-ot.

Bélszínt lopott a nyári konyhából

Egy Veszprém környéki településen élő férfi fosztotta ki a fagyasztóládát.

Mutasd meg a Facebook falad, megmondom ki vagy

A legnépszerűbb közösségi oldal célja, hogy jól érezzük magunkat használatakor, ehhez minden adatot felhasznál rólunk. Még akkor is információkat gyűjt rólunk, amikor más oldalakat nézünk.

4 136 313 érvényes szavazat kell az eredményességhez

A legfiatalabb Adácson fog szavazni október 2-án, ő 16 éves és 2 hónapos, és házasságkötéssel lett nagykorú.

Na-Bed