Körözött tolvaj borult fel autójával a Bakonyban

Írta:  police.hu március 20 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök megállapították, hogy a 82-es úton balestet szenvedett sofőrt körözik és aznap lopott is.

Közlekedési baleset történt a 82-es számú főút 26. kilométerszelvényében, Zirc és Csesznek között március 16-án dél körül.

A Zirci Rendőrőrs munkatársai a helyszínen egy oldalára borult autót találtak az út melletti vízelvezető árkon túl lévő füves területen. A balesetben a járművezető könnyebben megsérült, őt a mentők a helyszínen ellátták.

A sofőrrel szemben lefolytatott intézkedés során a járőrök megállapították, hogy ellene a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért őt a helyszínen elfogták. Ruházatának, majd a jármű utas- és csomagterének átvizsgálása során a rendőrök más tárgyak mellett bontatlan csomagolású metszőollókat, kerti fűrészeket és csípőfogókat is találtak, majd az 50 éves budapesti férfit a rendőrőrsre előállították.

A veszprémi nyomozók megállapították, hogy a férfi a százezer forint összértéket meghaladó tárgyakat egy veszprémi áruházból vitte el fizetés nélkül aznap délelőtt oly módon, hogy azokról az áruvédelmi eszközöket levágta. A fővárosi lakost gyanúsítottként kihallgatták, majd a Veszprém Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Az ellenőrök járják a boltokat, piacokat, előállító helyeket, és vizsgálják az állatszállító járműveket is.

Indul a Bögretúra

Bögretúr elnevezéssel indul akció az egyszer használatos papír és műanyag poharak visszaszorítására. 

Balesetek a havazásban

A Bakonyban kamionokat mentenek, az autópályákon balesetek akadályozzák a forgalmat.

Húsz éves a Csalán

Idén 20 éve annak, hogy a Veszprémi Egyetemen megalakult a Csalán Környezet- és Természetvédő Egyesület. 

Korán kezdődik a pollenszezon

December végén, az enyhe időjárás hatására helyenként elkezdődött a mogyoró, az éger, a tiszafa, illetve egyes fenyőfélék pollenszórása.

Na-Bed