Percek alatt elfogták a kocsifeltörőt Fotó: police.hu

Percek alatt elfogták a kocsifeltörőt

Írta:  police.hu március 21 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

Egy veszprémi lakótelepről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. március 20-án késő este, hogy egy férfi betörte egy parkoló autó ablakát, letörte annak egyik ajtókilincsét, benyúlt az utastérbe, de abból már nem vett ki semmit, mert a tulajdonos tetten érte és üldözőbe vette. A kiérkező járőrök a város határában, az Észak-keleti útgyűrű melletti erdős részbe menekült elkövető felkutatására indultak. A férfit negyedórával később elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Az intézkedő rendőrök a helyszín környékének átvizsgálása során egy megrongált furgont is találtak, melynek utastere és rakterének több ablaka, továbbá egyik külső visszapillantó tükre is be volt törve. A helyszíni szemle során a személygépkocsi mellől, továbbá az elkövető menekülésének útvonaláról különféle szerszámokat, fogót és egy vascsövet is lefoglaltak.

A 35 éves ózdi férfi ellen kétrendbeli lopás kísérlet vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. Az általa okozott rongálási károk megközelítik a százezer forintot.

Ezt már olvasta!?

Ismét hackertalálkozót rendeznek Budapesten

Immáron 13. alkalommal gyűltek össze az etikus hacker szakma képviselői Budapesten, Közép-Kelet-Európa IT biztonsági fesztiválján, a Hacktivity-n.

Emelkedett az üzemanyagok ára

A Mol bruttó 3-3 forinttal emelte a gázolaj és a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán.

Hétfőn is nagyon erős lesz az UV-B sugárzás

Hétfőre is figyelmeztetést adott ki a nagyon erős UV-B sugárzás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Jó évet zárt a közüzemi szolgáltató

Bevált a város fenntartási feladatok 2015-ben elindított integrációja, ezt mutatja a panaszos bejelentések számának idei csökkenése.

Biztonságosan vásároljunk online is

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya az internetes vásárlás veszélyeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Na-Bed