Percek alatt elfogták a kocsifeltörőt Fotó: police.hu

Percek alatt elfogták a kocsifeltörőt

Írta:  police.hu március 21 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

Egy veszprémi lakótelepről érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. március 20-án késő este, hogy egy férfi betörte egy parkoló autó ablakát, letörte annak egyik ajtókilincsét, benyúlt az utastérbe, de abból már nem vett ki semmit, mert a tulajdonos tetten érte és üldözőbe vette. A kiérkező járőrök a város határában, az Észak-keleti útgyűrű melletti erdős részbe menekült elkövető felkutatására indultak. A férfit negyedórával később elfogták, előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Az intézkedő rendőrök a helyszín környékének átvizsgálása során egy megrongált furgont is találtak, melynek utastere és rakterének több ablaka, továbbá egyik külső visszapillantó tükre is be volt törve. A helyszíni szemle során a személygépkocsi mellől, továbbá az elkövető menekülésének útvonaláról különféle szerszámokat, fogót és egy vascsövet is lefoglaltak.

A 35 éves ózdi férfi ellen kétrendbeli lopás kísérlet vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. Az általa okozott rongálási károk megközelítik a százezer forintot.

Ezt már olvasta!?

Nézők nélkül nincs színház

A néző a szervezésen, az értékesítésen keresztül találkozik először a színházzal, ezért különösen fontos, hogy pozitív benyomást keltsen – többek között erről is szó volt a Petőfi Szalon legutóbbi beszélgetésén.

Ideje átváltani a nyári gumikra

A tavaszias idő beköszöntével egyre többen cserélik le a téli autógumikat nyárira.

Kiemelkedő tudományos munka

Dr. Vonderviszt Ferenc tevékenységét Polinszky-díjjal jutalmazta a város.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Ritka BMW-k, Jaguar- és Alfa Romeo-különlegességek is felvonulnak majd.

Bakony Média névjegykártya