Kábítószergyanús anyag a hátizsákban

Írta:  police.hu március 21 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi nyomozók három fiatal férfi ellen indítottak eljárást.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai szolgálatellátásuk során 2019. március 20-án este egy veszprémi ingatlanban intézkedés alá vonták az ott tartózkodó 24 éves pénzesgyőri és 20 éves zirci férfiakat, valamint a társaságukban lévő 16 éves veszprémi fiút.

A ruházat- és csomagátvizsgálás során a zirci lakos hátizsákjából egy növényi anyagmaradványt tartalmazó dohányőrlő, továbbá egy digitális mérleg került elő. Az intézkedés alá vont személyeket a járőrök elfogták és őket előbb mintavétel céljából a megyeszékhelyi kórházba, majd a rendőrkapitányságra állították elő. A gyorsteszt mindhármuk tekintetében pozitív eredményt hozott.

A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói a három személlyel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 

Ezt már olvasta!?

Nem engedjük, hogy tetteik feledésbe merüljenek

A Kommunizmus diktatúrák áldozatainak emléknapja alkalmából tartottak megemlékezést csütörtök este Brusznyai Árpád emlékművénél.

A Föld visszafordíthatatlanul veszélyes üvegházzá válhat

Jelenleg a globális átlaghőmérséklet egy Celsius-fokkal magasabb az iparosodás előtti időszakhoz képest.

Fiatalok loptak szerszámgépeket

Két órán belül elfogták a lopással gyanúsítható 19 éves nőt, valamint fiatalkorú és gyermekkorú társát a veszprémi rendőrök.

Nem tart sokáig a tél

Kedd reggelre kifehéredett a táj, de holnaptól már enyhül az idő. 

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

Na-Bed