Kábítószergyanús anyag a hátizsákban

Írta:  police.hu március 21 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi nyomozók három fiatal férfi ellen indítottak eljárást.

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai szolgálatellátásuk során 2019. március 20-án este egy veszprémi ingatlanban intézkedés alá vonták az ott tartózkodó 24 éves pénzesgyőri és 20 éves zirci férfiakat, valamint a társaságukban lévő 16 éves veszprémi fiút.

A ruházat- és csomagátvizsgálás során a zirci lakos hátizsákjából egy növényi anyagmaradványt tartalmazó dohányőrlő, továbbá egy digitális mérleg került elő. Az intézkedés alá vont személyeket a járőrök elfogták és őket előbb mintavétel céljából a megyeszékhelyi kórházba, majd a rendőrkapitányságra állították elő. A gyorsteszt mindhármuk tekintetében pozitív eredményt hozott.

A Veszprémi Rendőrkapitányság nyomozói a három személlyel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak.

 

Ezt már olvasta!?

Oberfrank Pál a Magyar Teátrumi Társaság elnökségében

Továbbra is Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója vezeti a Magyar Teátrumi Társaságot (MTT). Erről hétfői budapesti tisztújító közgyűlésén döntött az MTT tagsága.

Önerős beruházás az MTD-nél

300 millió forint összértékben valósított meg önerős beruházást a nemesvámosi MTD Hungária Kft. 

Kigyulladt egy motor Balatonkenesénél

A mentés idejére egy sávot lezártak a 71-es számú főúton. 

Nemzetközi versenyre készül a Gizella Nőikar

A veszprémi Gizella Nőikar kijutott az olaszországi Goriziában megrendezendő nagy múltú, nívós 55. Seghizzi Nemzetközi Kórusversenyre.

Vidéken könnyebb összespórolni egy lakást

Kevesebb mint egyhavi keresetből a Közép-Dunántúlon és Észak-Magyarországon lehet megvenni egy négyzetméter lakást.

Na-Bed