Ütközött, majd segítség nyújtás nélkül elhajtott

Írta:  police.hu március 23 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A rendőrök fél napon belül azonosították és elfogták azt a 31 éves férfit, aki a gyanú szerint balesetet okozott, majd segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Veszprémi Rendőrkapitányság egy 31 éves bakonyoszlopi lakos ellen. A megalapozott gyanú szerint a férfi 2019. március 22-én 10 óra 20 perckor a 82-es számú főúton, Eplény külterületén közlekedett személygépkocsijával Zirc felől Veszprém irányába.

Egy balra ívelő útkanyarulatban haladása során áttért a szemközti sávba és járműve elejével a szemből érkező gépkocsi bal oldalának, majd tovább sodródva egy optikai terelőoszlopnak ütközött. Ezt követően kidöntött egy jelzőtáblát, végül az autó az út melletti vasúti sínpáron állt meg. Ezután a férfi továbbhajtott a baleset helyszínéről anélkül, hogy meggyőződött volna arról, megsérült-e a másik járműben utazó, illetve a segítségét nem ajánlotta fel.

A balesetben részes vétlen autó sofőrje az ütközés következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A helyszíni szemle és az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök azonosították és 2019. március 22-én este elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit. Előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként kihallgatták.

Ezt már olvasta!?

Változásra van szükség a bérek területén

Veszprémben is megkezdődött a Jobbik béruniós aláírásgyűjtése.

Huszonhetedszer aranyérmes a Veszprém

A Telekom Veszprém 27. alkalommal nyerte meg a férfi kézilabda Magyar Kupát, miután 23-21-re legyőzte a MOL-Pick Szeged csapatát vasárnap, a debreceni Főnix Csarnokban rendezett fináléban.

Rendhagyó gyermeknap a katasztrófavédelemnél

Minden gyermek szeretne egyszer tűzoltó lenni, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság pedig gyermeknapon lehetőséget is biztosít erre. 

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Mostantól lehet sorrendet módosítani a felsőoktatási jelentkezésnél

Megkezdődött a szeptemberi felsőoktatási képzések e-ügyintézési időszaka a www.felvi.hu honlapon.

Na-Bed