Bűnmegelőzési családi vetélkedőt rendez a rendőrség

Írta:  police.hu március 26 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság családok jelentkezését várja.

A „Házhoz megyünk” program részeként a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi családi vetélkedőt szervez, melyre három fős csapatok jelentkezését várja. A vetélkedő célja a lakosság prevenciós ismereteinek bővítése és elmélyítése játékos formában. A csapatokat egy nagyszülő, egy szülő és egy általános iskolás, felső tagozatos gyermek alkothatja.

A területi versenyek első helyezettjei a megyei fordulón mérhetik össze tudásukat, ahonnan a legjobb eredményt elérő csapat jut tovább az országos megmérettetésre.

Területi vetélkedők időpontjai, jelentkezési határidejük és e-mail elérhetőségük:

Veszprémi Rendőrkapitányság: 2019. április 9., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Balatonalmádi Rendőrkapitányság: 2019. április 10., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Balatonfüredi Rendőrkapitányság: 2019. április 12., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tapolcai Rendőrkapitányság: 2019. április 10., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajkai Rendőrkapitányság: 2019. április 9., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pápai Rendőrkapitányság: 2019. április 9., jelentkezési határidő: 2019. április 9., e-mail: április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megyei forduló ideje: 2019. április 23., 10 óra

Ezt már olvasta!?

A közúti baleseteket 99 százalékban emberi mulasztás okozza

A közúti balesetek nagy része tudatos magatartással megelőzhető lenne.

Ittas vezetők az éjszakában

Még mindig sokan gondolják úgy, hogy alkoholt fogyasztani, majd autót vezetni tökéletes párosítás. 

Ónos eső érkezik

Tartós, több órás ónos esőre számíthatunk kedden, de még szerdán is eshet. 

Gyorsfagyasztott zöldségeket hív vissza a Nébih

A cég a termékvisszahívást, partnerei értesítését haladéktalanul megkezdte, a több különböző márkát is érintő kivonást Európa szerte elindították.

90 millió forintot költött a város oktatási intézmények felújításaira

Veszprémben mintegy 90 millió forintot költöttek oktatási intézmények korszerűsítésére, kisebb felújításokra - tájékoztatta a város alpolgármestere az MTI-t.

Na-Bed