Bűnmegelőzési családi vetélkedőt rendez a rendőrség

Írta:  police.hu március 26 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság családok jelentkezését várja.

A „Házhoz megyünk” program részeként a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi családi vetélkedőt szervez, melyre három fős csapatok jelentkezését várja. A vetélkedő célja a lakosság prevenciós ismereteinek bővítése és elmélyítése játékos formában. A csapatokat egy nagyszülő, egy szülő és egy általános iskolás, felső tagozatos gyermek alkothatja.

A területi versenyek első helyezettjei a megyei fordulón mérhetik össze tudásukat, ahonnan a legjobb eredményt elérő csapat jut tovább az országos megmérettetésre.

Területi vetélkedők időpontjai, jelentkezési határidejük és e-mail elérhetőségük:

Veszprémi Rendőrkapitányság: 2019. április 9., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Balatonalmádi Rendőrkapitányság: 2019. április 10., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Balatonfüredi Rendőrkapitányság: 2019. április 12., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tapolcai Rendőrkapitányság: 2019. április 10., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ajkai Rendőrkapitányság: 2019. április 9., jelentkezési határidő: 2019. április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pápai Rendőrkapitányság: 2019. április 9., jelentkezési határidő: 2019. április 9., e-mail: április 1., e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A megyei forduló ideje: 2019. április 23., 10 óra

Ezt már olvasta!?

A nyári veszélyekre hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem

A nyári szabadtéri programok, fesztiválok, táborok, nyaralások idején jellemző veszélyekre figyelmeztetnek.

Kamion és kisteherautó ütközött a reggeli órákban

A baleset Veszprém határában történt kedd reggel a 82-es úton. Ketten megsérültek.

A Balatoni Hajózás Zrt. által érékesített, Akali nevű 90 személyes vízibuszt engedik le.

Jelentős forgalomkorlátozás lesz szombaton Veszprémben

Demonstráció miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra számítsanak szombaton Veszprémben.

Magára hagyta kutyáját

Úgy költözött ki otthonából, hogy a tulajdonát képező keverék kutyát az ingatlanhoz tartozó telken hagyta.

Na-Bed