24 órás sebességmérési maraton - itt vannak az eredmények

Írta:  police.hu április 04 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az ellenőrzött járművezetők nagy többsége betartotta a szabályokat.

A rendőrség a Speedmarathon elnevezésű 24 órás összeurópai sebességellenőrzési kampányt Magyarországon 2019. április 3-án 6 órától április 4-én 6 óráig hajtotta végre.

Az ellenőrzés kiemelt célja a sebességtúllépés veszélyességének tudatosítása, a gyorshajtások és a velük kapcsolatos személyi sérüléses közúti balesetek, valamint a halálos áldozatok számának visszaszorítása volt. Az ellenőrzési helyek kiválasztásába a rendőrség a lakosságot bevonta. Idén is javaslatokat lehetett tenni arra vonatkozóan, hogy az említett 24 órás időszakban hol kerüljön sor sebességellenőrzésre.

Veszprém megyében a rendőrök 55 helyszínen összesen 14975 járművet ellenőriztek, amely során 65 sebességtúllépést mértek.

A Veszprém megyei rendőrök köszönik a lakosság aktív részvételét a helyszínek kiválasztásában és a szabálykövető sofőrök pozitív hozzáállását az akció ideje alatt.

A Speedmarathon országos eredményei itt érhetőek el.

Ezt már olvasta!?

Januártól időpontfoglalásra érkeznek a kéményseprők a családi házakhoz

A lakók interneten, telefonon, vagy a személyes ügyfélszolgálatokon keresztül "előre fixálhatják" a nekik alkalmas időpontot a kéményseprési munkákra.

Tankerületi tanévnyitó

Sikeres, nyugodt tanév van mögöttünk, és ilyen legyen az idei is – ezt kívánta az intézményvezetőknek a Vetési gimnáziumban tartott ünnepélyes tankerületi tanévnyitó értekezleten a Veszprémi Tankerület igazgatója. 

A kiskorúakra és az idősekre különösen veszélyes ez a forróság

Hőstresszt, napszúrást és hőgutát is okozhat a hőség.

Szerda este kezdődik a csillagászati tavasz

Bár a tankönyvek március 21-re datálják az eseményt, az éppen úgy eshet március 20-ra, mint 21-re.

Két teherautó ütközött a 8-ason

A Székesfehérvár felé vezető útszakaszt lezárták.

Na-Bed