Baleset és avartűz volt csütörtökön

Írta:  katasztrófavédelem április 05 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gyulafirátótnál motoros csapódott bele egy utánfutós autóba, Hajmáskérnél pedig avartűz volt április negyedikén, csütörtökön.

Csütörtökön kora reggel a veszprémi hivatásos tűzoltók a 87-es számú főúton történt balesethez vonultak. Egy motorkerékpár ütközött össze egy utánfutóval közlekedő személygépkocsival Veszprém-Gyulafirátót határában. A karambolban két személy sérült meg, egyikük a motor vezetője, másikuk a személygépkocsiban utazó öt személy egyike volt, őket a tűzoltók átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A sérült járművek műszaki mentését félpályás útlezárás mellett végezte az egység.

Ugyan még érvényben van nemcsak a megye teljes területén, de országosan is a tűzgyújtási tilalom, a veszprémi hivatásos egység mégis vegetációtűzhöz vonult tegnap. Hajmáskér külterületén öt hektáron égett száraz fű, avar. Az eset során személyi sérülés nem történt, a lángokat kézi szerszámokkal és vízsugárral oltották el a tűzoltók.

Ezt már olvasta!?

Több pénzt hozott az átalakított NAV

Tavaly 12 793 milliárd forint bevételt hozott az államkasszának az átalakított, ügyfélcentrikus Nemzeti Adó- és Vámhivatal.

Nagyon fáj a szívünk

Ezt Nagy László, az MVM Veszprém csapatkapitánya mondta a kézisek köszöntésén hétfőn este az aréna előtt.

Február 2-án Budapestre látogat Vlagyimir Putyin orosz elnök - jelentette be Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján Budapesten.

Ünnepelt a veszprémi kulturális magazin

Születésnapi kultúr-zsúrra várta az érdeklődőket az 5 esztendős Veszprém Portré.

Júliustól használt ingatlanra is felvehető lesz a kedvezményes csok-kölcsön

Két gyermek esetén 10 millió, három gyermek esetén 15 millió forint.

Na-Bed