Drogériákból lopott

Írta:  police.hu április 05 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök elfogták azt a várpalotai férfit, aki két drogériából is lopott.

Egy veszprémi illatszerboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. április 3-án 11 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel.

A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet munkatársai elmondták, hogy egy férfi két csomag borotvapengét rejtett a ruházata alá, melyeket fizetés nélkül szándékozott a boltból kivinni. A járőrök az adatgyűjtés során azt is megállapították, hogy a tetten ért 24 éves személy 2019. március 19-én is járt az üzletben és hasonló módszerrel három üveg parfümöt lopott el, valamint 2019. április 1-jén egy másik drogériából szintén borotvapengét és illatszert vitt el.

A lopások által az üzleteket működtető cégeknek összesen közel nyolcvanezer forint káruk keletkezett, míg az utolsó alkalommal a veszélyeztetett érték húszezer forint volt.

A járőrök a várpalotai férfit elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

Az elfogadásra tanít a Veszprémi Petőfi Színház Érzékenyítő fesztiválja

Az elmúlt év sikere után idén ismét megrendezi Érzékenyítő fesztiválját a Veszprémi Petőfi Színház április 24. és 27. között.

Eurovíziós Dalfesztivál - Freddie döntős

Bejutott Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) és a Pioneer című dal a 61. Eurovíziós Dalfesztivál fináléjába kedden este Stockholmban.

Bűnmegelőzési séta a királynék városában

Városnézéssel egybekötött prevenciós programokat szerveztek a helyi nyugdíjasok és általános iskolások számára a veszprémi rendőrök. 

Ünnepi menetrend Veszprémben

Itt a 2018 decemberi ünnepi helyi járati menetrend

Na-Bed