Egy órán belül elfogták a telefontolvajt

Írta:  police.hu április 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 59 éves veszprémi férfi ellen.

Egy veszprémi üzletből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2019. április 8-án 14 óra körül, hogy ismeretlen tettes a bolt alkalmazottjának több mint harmincezer forint értékű mobiltelefonját eltulajdonította a pénztárgép mellől.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtésének eredményeként a bejelentést követő egy órán belül, a helyi autóbusz-pályaudvaron igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 59 éves helyi lakost. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte, hogy az elmúlt időszakban több hasonló bűncselekményt is elkövetett. Az ellopott készüléket az elkövető egy megyeszékhelyi ingatlan kerítésének felfuttatott növényzete alá rejtette, melyet a nyomozók megtaláltak, lefoglaltak és visszaadták azt a sértettnek.

Az 59 éves veszprémi férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Szerethető munkahely lett a Happ

A Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. elnyerte a Szerethető Munkahely Díjat.

Június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak.

A hétvégén még alkalmas lesz sportolásra a Balaton jege

Az idei kitűnő jég a hideg mellett annak is köszönhető, hogy nem hullott rá számottevő hó.

Rendkívüli ügyfélfogadás a NAV-nál

Meghosszabbított nyitvatartással várják az ügyfeleket a személyijövedelemadó-bevallás közelgő határidejére tekintettel.

Fergeteges szereposztás

Esztergályos Cecília, Szombathy Gyula, Szilágyi Tibor és Kállay Bori egy előadásban a Veszprémi Petőfi Színház színpadán.

Na-Bed