Egy órán belül elfogták a telefontolvajt

Írta:  police.hu április 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Üzletszerűen elkövetett lopás miatt indult büntetőeljárás egy 59 éves veszprémi férfi ellen.

Egy veszprémi üzletből érkezett a bejelentés a rendőrségre 2019. április 8-án 14 óra körül, hogy ismeretlen tettes a bolt alkalmazottjának több mint harmincezer forint értékű mobiltelefonját eltulajdonította a pénztárgép mellől.

A helyszínre érkező járőrök adatgyűjtésének eredményeként a bejelentést követő egy órán belül, a helyi autóbusz-pályaudvaron igazoltatták a feltételezett elkövetőt, egy 59 éves helyi lakost. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként történő kihallgatásakor elismerte, hogy az elmúlt időszakban több hasonló bűncselekményt is elkövetett. Az ellopott készüléket az elkövető egy megyeszékhelyi ingatlan kerítésének felfuttatott növényzete alá rejtette, melyet a nyomozók megtaláltak, lefoglaltak és visszaadták azt a sértettnek.

Az 59 éves veszprémi férfi ellen üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Háziorvosként mutatkozott be az idős asszonynak

Hatszázezer forintért térítésmentes közgyógyellátást ígért a csaló.

Csökkentik a baromfihús és a tojás árát az üzletláncok januártól

A január 1-jétől hatályba lépő élelmiszeráfa-csökkentés hatása lesz érezhető.

Rangos kerékpáros megmérettetés rajtol Veszprémből

Idén negyedszer lesz magyarországi szakasza Veszprém és Pápa között a “Carpathian Couriers Race” országúti kerékpárversenynek 2017. május 2-án, kedden.

Drogériákból lopott

A veszprémi rendőrök elfogták azt a várpalotai férfit, aki két drogériából is lopott.

Egy nap, három baleset

Több baleset is történt Veszprém útjain kedden.

Na-Bed