Parfümökben utazott a tolvaj

Írta:  police.hu április 17 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki egy drogériából lopott.

Egy veszprémi illatszerbolt őrzés-védelmét ellátó cég tett feljelentést a rendőrségen 2019. április 4-én arról, hogy 2019. március 12-én lopás történt az üzletben. Az eljárás adatai szerint az ismeretlen személy megjelent az üzletben, a polcról elvett egy közel nyolcezer forint értékű parfümöt, ami lezárt dobozban volt. A védőcsomagolás eltávolítását követően a dobozt felnyitotta, majd a parfüm kivétele során arról az áruvédelmi eszközt leszedte és a terméket a ruházatába rejtette. Ezt követően még további két parfüm csomagolását bontotta meg és egy kézkrémet is magához vett abból a célból, hogy azokat is fizetés nélkül magával vigye.

Cselekménye közben a drogéria dolgozói megzavarták, így az utóbbi – húszezer forintot meghaladó összértékű termékeket – visszahelyezte a polcokra, míg a korábban a ruházata alá rejtett parfümmel fizetés nélkül távozott az üzletből.

Az adatgyűjtés eredményeként a veszprémi rendőrök 2019. április 16-án lakásán elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A 24 éves veszprémi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

A vörösiszapper tárgyalása 2012 szeptemberében kezdődött meg.

Új tűzoltóparancsnokok Veszprém megyében

Két hivatásos tűzoltó-parancsnokság élére is új vezető került 2018. augusztus 1-jén Veszprém megyében.

Drágult a benzin, olcsóbb lett a gázolaj

A Mol bruttó 2 forinttal emelte a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát, a gázolajét ugyanakkor 3 forinttal csökkentette szerdán.

1819 a NAV új hívószáma

Ingyenesen hívható a Nemzeti Adó- és Vámhivatal új Infóvonala a 1819-es telefonszámon.

Tarolt a hazai mozikban A Viszkis

Vasárnap estig több mint 65 ezer ember ült be a kilencvenes évek hírhedt bankrablójának, a viszkis rablónak az életét felelevenítő akciófilmre.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika