Parfümökben utazott a tolvaj

Írta:  police.hu április 17 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki egy drogériából lopott.

Egy veszprémi illatszerbolt őrzés-védelmét ellátó cég tett feljelentést a rendőrségen 2019. április 4-én arról, hogy 2019. március 12-én lopás történt az üzletben. Az eljárás adatai szerint az ismeretlen személy megjelent az üzletben, a polcról elvett egy közel nyolcezer forint értékű parfümöt, ami lezárt dobozban volt. A védőcsomagolás eltávolítását követően a dobozt felnyitotta, majd a parfüm kivétele során arról az áruvédelmi eszközt leszedte és a terméket a ruházatába rejtette. Ezt követően még további két parfüm csomagolását bontotta meg és egy kézkrémet is magához vett abból a célból, hogy azokat is fizetés nélkül magával vigye.

Cselekménye közben a drogéria dolgozói megzavarták, így az utóbbi – húszezer forintot meghaladó összértékű termékeket – visszahelyezte a polcokra, míg a korábban a ruházata alá rejtett parfümmel fizetés nélkül távozott az üzletből.

Az adatgyűjtés eredményeként a veszprémi rendőrök 2019. április 16-án lakásán elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A 24 éves veszprémi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Még két napig lehet átjelentkezést kérni

Mozgóurna igényét is eddig kell bejelenteni a jegyzőnél.

Szép időt tartogat a hosszú hétvége

Késő tavaszi, kora nyári időre számíthatunk az előttünk álló hétvégén, számottevő csapadék nélkül. 

Megnyílnak a szertárkapuk szombaton

Gyermeknap alkalmából idén is tárt kapuval várják az érdeklődőket május 25-én, szombaton a tűzoltószertárak. 

Januártól számos, az adózók számára kedvező változás lép életbe a személyi jövedelemadó (szja) rendszerben.

Filmes délután Veszprémben

Tizenharmadik alkalommal rendezték meg Veszprémben a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót, amelyen hazai és határon túli alkotók rövidfilmjeit láthatta a közönség.

Na-Bed