Parfümökben utazott a tolvaj

Írta:  police.hu április 17 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök elfogták azt a helyi férfit, aki egy drogériából lopott.

Egy veszprémi illatszerbolt őrzés-védelmét ellátó cég tett feljelentést a rendőrségen 2019. április 4-én arról, hogy 2019. március 12-én lopás történt az üzletben. Az eljárás adatai szerint az ismeretlen személy megjelent az üzletben, a polcról elvett egy közel nyolcezer forint értékű parfümöt, ami lezárt dobozban volt. A védőcsomagolás eltávolítását követően a dobozt felnyitotta, majd a parfüm kivétele során arról az áruvédelmi eszközt leszedte és a terméket a ruházatába rejtette. Ezt követően még további két parfüm csomagolását bontotta meg és egy kézkrémet is magához vett abból a célból, hogy azokat is fizetés nélkül magával vigye.

Cselekménye közben a drogéria dolgozói megzavarták, így az utóbbi – húszezer forintot meghaladó összértékű termékeket – visszahelyezte a polcokra, míg a korábban a ruházata alá rejtett parfümmel fizetés nélkül távozott az üzletből.

Az adatgyűjtés eredményeként a veszprémi rendőrök 2019. április 16-án lakásán elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A 24 éves veszprémi férfival szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

A katonai hivatást népszerűsítik

Veszprémet is érinti a Magyar Honvédség “Toborzó országfutás 2016” elnevezésű rendezvénye, amely többek között a katonai hivatást kívánja népszerűsíteni.

Hamarosan jönnek az e-receptek

A gyógyszerészek már várják az átállást a papír alapú receptről az elektronikusra.

Több tízezer gyermeket várnak idén nyáron az Erzsébet-táborokba

Június 17. és augusztus 31. között csaknem 30 ezer táborozó vehet részt szabadidős programokon egyhetes turnusokban.

Így mérsékelhetők a viharkárok!

A vihar által okozott károk csökkentésének legfontosabb eleme a tájékozódás - olvasható a katasztrófavédelem tájékoztatójában, de több fontos dolgora is felhívták a figyelmet.

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Bakony Média névjegykártya