Feltörték a zöldségest Fotó: police.hu

Feltörték a zöldségest

Írta:  police.hu május 03 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő két órán belül elfogták a tolvajokat.

Egy veszprémi zöldségboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. május 2-án a reggeli órákban arról, hogy a nyitvatartási időn túl ismeretlen tettesek bementek az üzletbe, és eltulajdonítottak a pult mögül egy pénzkazettát, benne több mint százezer forint készpénzzel együtt.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő két órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 54 éves veszprémi férfit és 56 éves élettársát. A nőt a munkahelyén fogták el a járőrök, míg a pár férfi tagját nem sokkal később Veszprém egyik utcájában igazoltatták.

Mindkét személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták őket ki. A pár elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondták azt is, hogy a lopott pénzkazettát a város külterületére vitték, ahol megpróbálták felnyitni, azonban eszköz hiányában nem tudták.

Az erdőben hagyott pénzkazettát a nyomozók megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták azt a zöldségbolt tulajdonosának.

Az 56 éves nővel és az 54 éves férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Több születés, kevesebb halálozás az első kilenc hónapban

Az év első kilenc hónapjában 69 543 gyerek született, 3251-gyel több, mint egy évvel korábban.

Ismét a régi a Herendi porcelánfa

Nem telt el még egy hónap sem a belvárosi Herendi porcelánfa megrongálása óta, ismét a régi fényében tündököl a körforgalom dísze. 

Nyolc hónapnyi szünet után feléledt az Etna, Európa legmagasabb és legaktívabb vulkánja, emiatt légiforgalmi riasztást adtak ki Szicíliában kedden.

40 millió forintos bírságot kapott az Invitel

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) 40 millió forint bírságot szabott ki az Invitel Távközlési Zrt.-re.

18 milliárd forint TOP-forrás érkezik Veszprém megyébe

A Veszprém megyei települések 18,09 milliárd forintot kapnak a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) pályázatának első körében.

Bakony Média névjegykártya