Feltörték a zöldségest Fotó: police.hu

Feltörték a zöldségest

Írta:  police.hu május 03 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök a bejelentést követő két órán belül elfogták a tolvajokat.

Egy veszprémi zöldségboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2019. május 2-án a reggeli órákban arról, hogy a nyitvatartási időn túl ismeretlen tettesek bementek az üzletbe, és eltulajdonítottak a pult mögül egy pénzkazettát, benne több mint százezer forint készpénzzel együtt.

Az adatgyűjtés eredményeként a rendőrök a bejelentést követő két órán belül azonosították a feltételezett elkövetőket, egy 54 éves veszprémi férfit és 56 éves élettársát. A nőt a munkahelyén fogták el a járőrök, míg a pár férfi tagját nem sokkal később Veszprém egyik utcájában igazoltatták.

Mindkét személyt előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták őket ki. A pár elismerte a bűncselekmény elkövetését, és elmondták azt is, hogy a lopott pénzkazettát a város külterületére vitték, ahol megpróbálták felnyitni, azonban eszköz hiányában nem tudták.

Az erdőben hagyott pénzkazettát a nyomozók megtalálták és lefoglalták, majd visszaadták azt a zöldségbolt tulajdonosának.

Az 56 éves nővel és az 54 éves férfival szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezt már olvasta!?

Birkát loptak, de nem bírtak vele

A rendőrök elfogták azt a két fiatalt, akik egy devecseri családi ház udvarából birkát loptak.

Rálőtt szomszédja kutyájára

Légpuskával lőtte meg szomszédja négylábúját egy várpalotai férfi.

Tömegével érkeznek a kabátok

"Szabadfogas" néven terjedt el az a kezdeményezés a közösségi oldalon, amely rászorulókat segít téli ruházathoz. Veszprémben a Petőfi Színház csatlakozott az önkéntes segítségnyújtáshoz.

Két nap a környezetünk védelméért

Családi napokat tartanak a Veszprémvölgyben a Föld napjához kapcsolódva. Az eseményen a fenntarthatóság témakörét járják körbe.

Hova lett a vizes játék a belvárosból?

Az idén eddig mindössze néhány napot működött a piramis szökőkút a belvárosban. 

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika