Pénzzel távozott a szórakozóhelyről

Írta:  police.hu május 20 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy veszprémi szórakozóhelyről akart pénzkazettát lopni egy 59 éves helyi lakos, a rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

Egy veszprémi szórakozóhely alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2019. május 19-ére virradó éjszaka, hogy egy férfi pénzkazettát akart eltulajdonítani a vendéglátóhelyről, melyben több mint százezer forint készpénz volt.

A kiérkező járőrök a helyszínen elfogták az 59 éves veszprémi lakost, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra. A nyomozók az elkövetőt lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. Ennek során elmondta, hogy a pulton átmászva felemelte az asztalon lévő pénzkazettát, melyet a ruházata alá rejtett, és így próbált távozni a szórakozóhelyről.

A férfit a rendőrök hasonló jellegű bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ezt már olvasta!?

Mozdony égett Balatonkenesén

Egy menetrend szerinti személyszállító vonat mozdonya gyulladt ki csütörtök délelőtt Balatonkenesén.

Hatályon kívül helyezte a Veszprémi Törvényszéknek a vörösiszapper összes vádlottját minden vádpont alól felmentő határozatát a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla.

Leendő iskolásokat jutalmaztak

Észkerék címmel hirdetett levelező játékot óvodások számára a Deák iskola. Az ünnepélyes díjkiosztót a napokban tartották meg.

Két gyermekével tévedt el az anyuka a Bakonyi erdőben

Egy anya 5 és 10 éves gyermekével tévedt el a Csesznek környékén lévő erdőben.

Hatalmas lángok csaptak fel a belvárosban szerdán este

Kigyulladt egy használaton kívüli irodaház Veszprémben, a Budapesti úton szerdán késő este.

Na-Bed