Kigyulladt egy személykocsi Veszprémben

Írta:  katasztrófavédelem május 20 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Többnyire balesetek és egyéb műszaki mentések szerepeltek Veszprém megye tűzoltóságainak riasztási lapjain az elmúlt hétvégén.

Május 18-án, szombaton Balatonkenesén, egy Balaton utcai családi háznál nagy mennyiségű víz gyűlt össze a lakóház udvarán, ami az ingatlant veszélyeztette. A balatonfűzfői hivatásos tűzoltók vonultak a helyszín kármentesítésére.

A zirci önkormányzati és a veszprémi hivatásos egységeket egy balesethez riasztották a 82-es számú főútra, Zirc külterületére, ahol egy terepjáró és egy kisbusz ütközött össze. A karambolban személyi sérülés nem történt. Az egységek a járműveket áramtalanították. A műszaki mentés félpályás útzár mellett zajlott.

Ajkán, a Fő utcán ütközött villanyoszlopnak egy személygépkocsi. Az oszlop az ütközés következtében kidőlt, személyi sérülés nem történt. Az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre.

Pápán, a Rigó lakótelepen összehordott hulladék égett. A város hivatásos egységei oltották el a tüzet.

Május 19-én, vasárnap a 82-es számú főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi. A balesethez a zirci önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet. A balesetben egy személy sérült meg, őt a mentők ellátták.

Badacsonytomaj Petőfi Sándor utcájában egy autó eleje csúszott az árokba. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre, akik elvégezték a műszaki mentést, és megszüntették a forgalmi akadályt. Személyi sérülés nem történt.

A veszprémi hivatásos egységek vonultak a megyeszékhelyre, ahol a Budapesti úton egy személygépkocsi kigyulladt. Az egység kiérkezéséig a lánggal való égést a tulajdonos megszüntette. Senki sem sérült meg az eset során.

Ezt már olvasta!?

Válogatás CD-t jelentet meg Geszti csapata

Tizenkét plusz egy számos válogatás CD-t jelentetett meg a Rapülő.

Emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja

Országszerte elérheti a nagyon magas szintet.

Ha elhanyagolja a kéményét, a háza is leéghet

Az elmúlt napokban több alkalommal vonultak a megye tűzoltói lakóingatlan tüzekhez.

Ittas járművezetőkre vadásznak

Háromnapos, országos közlekedésbiztonsági akciót indít ma az ittas és a bódult állapotban vezetők kiszűrésére a rendőrség.

Visszatérnek a kemény fagyok

Napról napra hidegebbek lesznek az éjszakák és a napi maximumok is csökkennek. Hó azonban nem érkezik.

Na-Bed