Fegyvernek látszó tárggyal fenyegetőzött

Írta:  police.hu június 01 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Terrorelhárítási Központot is értesítették, de intézkedésükre nem volt szükség. 

Hangulatkeltő és tárgyi tévedéseket tartalmazó írás jelent meg a pestisracok.hu oldalon - olvasható a rendőrség közleményében

Mint írják, a pestirsracok.hu oldalon 2019. június 1-jén megjelent Fegyverrel támadt kollégáira egy férfi az egyik veszprémi gyárban című írás több tárgyi tévedést is tartalmaz. A szerző a rendőrséget történő megkérdezése előtt publikálta a cikket.

A cikkben megjelentekre reagálva a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakról ad tájékoztatást:

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2019. május 31-én 21 óra 3 perckor érkezett bejelentés egy veszprémi üzemből arról, hogy egy férfi munkahelyi konfliktus miatt fenyegetőzik, majd ezt nyomatékosítva a nála lévő fegyvert megmutatta egyik kollégájának.

A Veszprémi Rendőrkapitányság rendőrei nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol az adatgyűjtést követően megkezdték a gyár üzemeinek kiürítését. Közben azonosították a lehetséges elkövetőt, akit a rendőrök 21 óra 43 perckor az egyik gyáregységből kilépve felismertek. Felszólították, hogy adja át magát a hatóság munkatársainak, melynek a férfi ellenállás nélkül eleget tett. Az időközben értesített Terrorelhárítási Központ munkatársainak intézkedése a helyszínen nem vált szükségessé, ezért ott meg sem jelentek.

Az eset kapcsán személyi sérülés nem történt. A rendőrök az elkövető hátizsákjában – melyet a munkaállomásánál hagyott – kettő, nem lőfegyvernek minősülő airsoft fegyvert találtak, melyet lefoglaltak. Ellene - őrizetbe vétele mellett - felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás a Veszprémi Rendőrkapitányságon.

Ezt már olvasta!?

Csökkenti bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt..

Oldott sós technológia a síkosság mentesítésben

A VKSZ Zrt, a nyugat – európai városokban is eredményes síkosság mentesítést alkalmazza Veszprémben. Bevezette a korszerű és környezetkímélő oldott sós technológiát.

A függetlenségünknek ára van

István király és Gizella királyné városában augusztus 20-a személyes ünnepünk is - foglamazott ünnepi beszédében Porga Gyula polgármester szombaton délután a várszínpadon.

Csaknem 74 ezer diák vizsgázik magyar nyelv és irodalomból

Zajlanak a magyar nyelv és irodalom írásbelik országszerte a középiskolákban.

Bakony Média névjegykártya