Tűz ütött ki egy panelház földszintjén

Írta:  katasztrófavédelem június 02 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy társasház egyik földszinti lakásában csaptak fel a lángok Veszprémben, a Damjanich János utcában vasárnap késő délelőtt.

A veszprémi hivatásos tűzoltók kiérkezésekor tűz már nem volt, az egységek átvizsgálták az ingatlant, valamint átszellőztették a lépcsőházat.

Frissítve:

A tűz helyszínén egy holttestet is találtak - közölte a megyei rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel. Aradi Virág elmondta: a nő halálával kapcsolatban bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit a rendőrség általános közigazgatási eljárásban vizsgálja.

 

Ezt már olvasta!?

A héten megjelenik a két rendelet, amely a használt és az új lakásokra vonatkozó családi otthonteremtési kedvezmény (csok) részleteit foglalja össze.

Vasárnap éjfélig lehet jelentkezni a pótfelvételire

Azok a diákok jelentkezhetnek, akik a rendes eljárásban nem kerültek be felsőoktatási intézménybe vagy az idén nem nyújtottak be kérelmet. 

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság

Több hétig is eltarthat a tavaszi fáradtság Pintér Ferenc meteogyógyász szerint, amit az erős hőmérséklet-különbség és a megemelkedett UV-sugárzás tovább súlyosbíthat.

A házasság gyógyít

Ismét érkezik a Házasság hete programsorozat érdekes előadásokkal, családi eseményekkel, pályázatokkal február 14. és 19. között.

Sikeres pályázásra, az olimpia megrendezésére csak olyan városoknak van esélyük, ahol a kérdésben egyetértés jött létre és áll fenn.

Na-Bed