Meghalt egy motoros Cseszneknél

Írta:  police.hu június 03 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A baleset következtében teljesen lezárták a 82-es utat hétfőn kora este. 

A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között a 82-es számú főút 33. kilométerszelvényében, Csesznek közelében egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze 2019. június 3-án 18 óra 25 perckor - közölte a rendőrség. 

A baleset során a motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat Bakonyoszlop, Nagyesztergár és Dudar felé terelik.

Ezt már olvasta!?

Eegyebek mellett a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, így Szarajevó is az új úticélok között van, valamint több járatot sűrítenek a nyáron.

Magyarországon részletes kutatás készül arról, hogy mennyi fogyasztható élelmiszer kerül a kukákba.

226 km/h-t mutatott a mérőműszer

Egy személyautó vezetője a megengedett legnagyobb sebesség több mint kétszeresével száguldott a 8-as számú főút Veszprém megyei szakaszán.

Cziráki Miklós színpadi felügyelő és koordinátor kapta a Bujtor-gyűrűt

A Veszprémi Petőfi Színház háttérmunkásainak elismerésére - az igazgató, színész-rendező Bujtor István emlékére - Bujtor-gyűrűt alapított özvegye, amelyet idén nyolcadik alkalommal adott át.

Na-Bed