Meghalt egy motoros Cseszneknél

Írta:  police.hu június 03 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A baleset következtében teljesen lezárták a 82-es utat hétfőn kora este. 

A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között a 82-es számú főút 33. kilométerszelvényében, Csesznek közelében egy személygépkocsi és egy motorkerékpár ütközött össze 2019. június 3-án 18 óra 25 perckor - közölte a rendőrség. 

A baleset során a motorkerékpárt vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat Bakonyoszlop, Nagyesztergár és Dudar felé terelik.

Ezt már olvasta!?

Leszállítják, akin nincs maszk

Leszállítják a maszk nélkül utazókat szeptember 15-től a Volánbusz és a MÁV-Start járműveiről - tájékoztatta a Volánbusz szerdán az MTI-t.

Így küzd a rendőrség az ittas vezetők ellen

A "finn módszerrel" is ellenőriztek a rendőrök Veszprém megye útjain.

Ismét teljes szépségében ragyog a Bakonyi Ház

Megnyílt a Bakonyi Ház új állandó kiállítása és etnobotanikai kertje szombat délután, amelyhez kapcsolódva családi napot is tartottak.

Földrengés volt vasárnap hajnalban

Földrengés volt Zágrábban vasárnap reggel, többen megsérültek, megrongálódott a város jelképének számító katedrális; a rengést Magyarországon is érzékelték.

Utolsó segítség

A kétségbeesett emberek utolsó megmentése érdekében figyelemfelhívó matricákat helyeztek ki a Szent István völgyhíd korlátjaira.

Bakony Média névjegykártya