Ittasan kerékpározott az idős férfi

Írta:  police.hu június 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi rendőrök szabálysértési feljelentéssel éltek vele szemben. 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök öt személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el, tizennégy embert állított elő, köztük hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelőjét 2019. július 11-én 10 óra 58 perc körül riasztották, hogy Zircen, a Deák Ferenc utcában egy kerékpáros elesett és megsérült.

A helyszínen a 62 éves helyi lakossal szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. A mentőszolgálat munkatársai a sérült férfit kórházba szállították, ellene a veszprémi rendőrök szabálysértési feljelentéssel éltek.

Az alkoholtűrő képesség egyénenként eltérő, de a közlekedési helyzetekre reagálást a legkisebb mérték is befolyásolja. Ittas állapotban a reakció megnő, a test mozgása lelassul és csökken a koncentráló-képesség. Az alkohol rossz hatással van a látóidegekre is, és már enyhén alkoholos befolyásoltság esetén is szűkül a járművezető perifériás látása.

A fentiekre tekintettel a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kerékpárosok is csak a jármű biztonságos vezetésére képes állapotban közlekedhetnek!

A zirci eseten túl további két gépkocsivezetővel szemben intézkedtek a Veszprém megyei rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt.

Ezt már olvasta!?

Munkagép vágott át egy gázvezetéket Veszprémben

A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két közeli házból négy embert kísértek biztonságos helyre a Hársfa utcában.

Veszprémbe érkeznek a mediterrán ízek

Az olasz, a görög és a spanyol konyhakultúrát hozza el Veszprémbe a Malomkert Sörház február 8. és 17. között. 

Megzavarták, miközben levágta a lakatot

Másfél órán belül elfogták azt kerékpártolvajt a veszprémi rendőrök, aki a buszpályaudvaron próbálkozott.

A múlt év szeptember-novemberében 284 ezer volt a munkanélküliek száma.

Ötven éve érkezett Magyarországra a Coca-Cola

Termékeit 26 országba exportálja, beszállítóival együtt 13 000 munkavállalót foglalkoztat.

Na-Bed