Egy órán belül elfogták az illegális hulladéklerakókat Fotó: police.hu

Egy órán belül elfogták az illegális hulladéklerakókat

Írta:  police.hu július 04 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gumiabroncsokat, különböző bútordarabokat és egy televíziókészüléket raktak le illegálisan Szentkirályszabadján.

Egy szolgálaton kívüli rendőr tett bejelentést a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. július 3-án 19 óra körül, hogy Szentkirályszabadja külterületén ismeretlen tettesek gumiabroncsokat, különböző bútordarabokat és egy televíziókészüléket raktak le.

A bejelentést követő egy órán belül a rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, és Szentkirályszabadja belterületén állították meg a gépkocsival közlekedő három személyt. A járőrök elfogták, majd előállították őket a Veszprémi Rendőrkapitányságra.

A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 38 és 39 éves szentkirályszabadjai, valamint a 20 éves balatonfőkajári férfit. Ellenük hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. 

Ezt már olvasta!?

Tizenkétezer résztvevőt várnak a 36. Lidl Balaton-átúszásra

A tervek szerint június 30-án kerül sor a 36. Lidl Balaton-átúszásra, amelyen hagyományosan Révfülöpről indulnak a résztvevők és a balatonboglári Platán strandra érkeznek meg.

Szakmára készülve

Első alkalommal rendezték meg a Szakmák éjszakáját pénteken. Veszprémben három intézményben tárták ki a kapukat.

Eegyebek mellett a portugáliai Faro, Hannover és több balkáni főváros, így Szarajevó is az új úticélok között van, valamint több járatot sűrítenek a nyáron.

Megújul az út Nemesvámosig

Megkezdődtek a 77-es számú főút Nemesvámost érintő szakaszának felújítási munkái. 

Tanévnyitó értekezletet tartottak

Az új iskolai év várhatóan jelentős változásokat nem hoz majd, a tankerületi központ igazgatója sikeres, nyugodt, kiegyensúlyozott tanévre számít.

Na-Bed