Súlyos balesetek történtek a megyében

Írta:  katasztrófavédelem július 08 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vasárnap három, hétfő kora hajnalban pedig egy újabb közút baleset is történt Veszprém megyében.

Vasárnap délelőtt Kislőd és Szentgál közötti földes-murvás úton, egy autóverseny egyik szakaszán versenyző személygépkocsi útról lesodródott, fának csapódott. Az ütközés következtében a jármű kigyulladt és teljes terjedelmében égett. Az esethez az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak, az autót két gyorsbeavatkozó sugárral eloltották.

Kora este a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a 82-es főút 26-os km szelvényéhez, mert Nagyesztergár külterületén egy kisteherautó 1,5 méter mély árokba csúszott. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben.

Szintén a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a bakonyoszlopi önkéntes tűzoltókkal együtt késő este a 82-es főút cseszneki pihenőjéhez, ahol egy személygépkocsi teljes terjedelmében égett. A tűzoltók egy vízsugár segítségével a lángokat eloltották.

Hétfő hajnalban Külsővat vasútállomásnál egy személygépkocsi fának csapódott, az autóban egy ember utazott. A helyszínre kiérkező pápai hivatásos és celldömölki önkormányzati tűzoltók az autót a fáról levontatták és feszítővágó segítségével a beszorult embert kiemelték. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt teljes útzár volt érvényen.

Ezt már olvasta!?

Véradásra hív a Magyar Vöröskereszt

A vártnál kevesebben adtak vért január első két hetében.

Hármas karambol Gyulafirátótnál

A helyszínelés idejére az útszakaszt félpályán lezárták vasárnap délelőtt.

1,3 millió oltóanyag áll a legveszélyeztetettebbek rendelkezésére

A vakcina nem tartalmaz élő vírust, ezért nem okoz megbetegedést.

Félpályás útlezárás Inotánál

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt Inota külterületén péntek délután.

Na-Bed