Súlyos balesetek történtek a megyében

Írta:  katasztrófavédelem július 08 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Vasárnap három, hétfő kora hajnalban pedig egy újabb közút baleset is történt Veszprém megyében.

Vasárnap délelőtt Kislőd és Szentgál közötti földes-murvás úton, egy autóverseny egyik szakaszán versenyző személygépkocsi útról lesodródott, fának csapódott. Az ütközés következtében a jármű kigyulladt és teljes terjedelmében égett. Az esethez az ajkai hivatásos tűzoltók vonultak, az autót két gyorsbeavatkozó sugárral eloltották.

Kora este a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a 82-es főút 26-os km szelvényéhez, mert Nagyesztergár külterületén egy kisteherautó 1,5 méter mély árokba csúszott. A műszaki mentés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben.

Szintén a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak a bakonyoszlopi önkéntes tűzoltókkal együtt késő este a 82-es főút cseszneki pihenőjéhez, ahol egy személygépkocsi teljes terjedelmében égett. A tűzoltók egy vízsugár segítségével a lángokat eloltották.

Hétfő hajnalban Külsővat vasútállomásnál egy személygépkocsi fának csapódott, az autóban egy ember utazott. A helyszínre kiérkező pápai hivatásos és celldömölki önkormányzati tűzoltók az autót a fáról levontatták és feszítővágó segítségével a beszorult embert kiemelték. A műszaki mentési munkálatok ideje alatt teljes útzár volt érvényen.

Ezt már olvasta!?

Ingyenes okostelefonos madárhatározó alkalmazás készült

Az Android és iOS rendszereken futó applikáció a Magyarországon előforduló 157 leggyakoribb madárfaj terepi azonosításához nyújt segítséget.

Időben észlelték a szén-monoxidot

Gázszivárgás miatt riasztották a katasztrófavédelmet szerdán este Veszprémben.

Elfogták a telefontolvajt

A tokban az áldozat személyes iratai is benne voltak.

Emléktáblát kaptak a török hódoltság idején a veszprémi várért küzdő katonák

Veszprém hős város, a katonai erények és a vitézség emlékhelye.

Veszélyes gyerekjátékokat vontak ki a forgalomból

A fogyasztóvédelmi hatóság 38 gyerekgondozási cikket, játékot, etetőszéket vont ki a forgalomból, húszat pedig a vásárlóktól is visszahívott.

Na-Bed